Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ξέφυγα. Τι να κάνω;

Re: Ξέφυγα. Τι να κάνω; 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9614

• tidekpe
  • Το Άβαταρ του/της tidekpe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καταρχήν, ευχαριστώ τη διαχειρίστρια του φόρουμ για τη διόρθωση. Παρόλ'αυτά δε θα σας κρύψω ότι μπερδεύτηκα πλέον σε σχέση με το πού θα καταχωρούμε τί (δεδομένου ότι οι καταχωρήσεις είναι επικοινωνία και ως τέτοια δεν είναι απαραίτητο να επιμερίζεται σε ένα μόνο θέμα). Επίσης, ποτέ περιορισμοί του τύπου "εδώ γράφουμε τι φάγαμε, δεν κάνουμε ερωτήσεις", δεν είναι ακριβώς σύμφωνοι, με τη δική μου τουλάχιστον, αντίληψη περί επικοινωνίας και βοήθειας. Όπως και να'χει, ευχαριστώ το φόρουμ για τη στήριξη και την ύπαρξή του (γιατί μάλλον μου άνοιξε δρόμους) αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω με το φόβο των επιπλήξεων.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ξέφυγα. Τι να κάνω; 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9615

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
tidekpe όπως ήδη ξέρουν οι παλαιότεροι είμαι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος -με ζαχαρίνη οκέι.

Όμως στο φόρουμ πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Σκέψου να είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα κάποιο άλλο μέλος. Πού να σκεφτεί να ψάξει στο "τι έφαγες σήμερα;" Δεν θα ήθελες να ήσουν στην θέση του έτσι δεν είναι;

Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι για βοήθεια όπως λες. Και για να μπορούμε να βοηθηθούμε όλοι οφείλουμε να τηρούμε τους κανόνες και να σεβόμαστε τον χώρο που μας φιλοξενεί. Έχει γίνει κάτι αντίστοιχο και από άλλα μέλη στο παρελθόν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα όταν τους το είπαμε.

Εντάξει ένα λάθος έκανες και το επισημάναμε, δεν σου πήραμε και το κεφάλι.

Η τελική απόφαση δική σου...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Ξέφυγα. Τι να κάνω; 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9616

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έτσι είναι, καλύτερα είναι να προσέχουμε που γράφουμε τι για να μην πλατιάζουμε και ξεφεύγουμε, είναι ενοχλητικό για όποιον μπαίνει μετά για να βρει πληροφορίες και διαβάζει άλλα ντάλα. Σκέψου ένα βιβλίο με περιεχόμενα που όταν πας στο κατάλληλο κεφάλαιο διαβάζεις άλλα απο αυτά που έψαχνες...
Δε μας λένε τίποτα για να μας επιπλήξουν τα κορίτσια εδώ, δεν τίθεται τέτοιο θέμα sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα

Syndication