Το βιβλίο είναι το ¨Γιατί τρώμε τόσο πολύ; ενώ θέλουμε να είμαστε αδύνατοι". Μοιάζει λίγο με την Ακτινς αλλά είναι πιο Free!Εξηγεί τι μας μπλοκάρει, δλδ αναφέρει την υπογλυκαιμία, καντινίαση και τροφική δυσανεξία. Ξεκινάς με μία διατροφή πέντε ημερών όπου απαγορεύονται:Ζάχαρη, Ξύδι, μανιτάρια, μαγιά, πατατες, γάλα και τυρί, φρούτα και φυσικά επεξεργασμένοι υδατάνθρακες. Τρώς σαλάτα χωρίς να την μετράς, κρέας, ψάρι, 75 γρ.μάυρο ή καστανό ρύζι με λαχανικά όχι με πρωτεϊνη, τρως γιαούρτι για σνάκ, αυγά κλπ. Στις πέντε αυτές ημέρες χάνεις κιλά και δεν έχεις ούτε ζαλάδες ούτε κόπωση νιώθεις οκ!Εγώ και ο άντρας μου στις πέντε ημέρες χάσαμε 2,5 κιλά και εγώ να φανταστείς έλιωνα στο γυμναστήριο και ο άντρας μου στον καναπέ! Μετά είναι η 2η φάση όπου τρώς σχεδόν τα πάντα μέχρι και μακαρόνια ολικής αλέσεως, φρούτα κλπ. Είναι κατά της ζαχαρης καθώς και των υποκαταστατων αυτής. Σου εξηγει στο βιβλίο γιατί όχι ούτε υποκατάστατα. Εμένα πάντως δεν μου λείπει!!Μετά περνας στην 3η φάση την συντήρηση που μπορείς να κάνεις "βρωμίες" αλλά προσεκτικά!
Γενικά αξίζει τον κόπο να αγοράσεις το βιβλίο γιατί τα 20€ πραγματικά τα αξίζει!