Μπράβο κορίτσια. Είδατε που το ίντερνετ δεν είναι όργανο του σατανά;
Λοιπόν εγώ έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί. Δυστυχώς οι ιντερνετικές εκδόσεις δεν με βοηθούν, ούτε τα προγράμματα που είναι μόνο για pc. Θέλω να έχω πάντα έναν κατάλογο μαζί μου όχι τόσο για να βλέπω τι έχει η κάθε τροφή- τόσα χρόνια τις ξέρω όλες σχεδόν απέξω λολ- αλλά για να μην κάνω συνέχεια υπολογισμούς με το μυαλό -ένα το έχω ξανάλολ.
Οπότε. Δύο είναι αυτή τη στιγμή τα προγράμματα που υποστηρίζουν και εκδόσεις για windows mobile που έχει το κινητό-pda μου. Το ένα θα το βρείτε εδώ :
[url:3q9xe9u5]
keyoe.com/[/url]
Και το άλλο εδώ :
[url:3q9xe9u5]
vidaone.com/[/url]
Και τα δύο συγχρονίζουν με το αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή οπότε δεν χρειάζεται να τα περνάτε 2 φορές. Μετά από 3 χρόνια στην keyoe πριν μερικούς μήνες γύρισα στην vidaone απλά γιατί έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες για τις τροφές και καλύτερα reports.
Και μια πρόταση ως προγραμματίστρια. Ξέρω πως οι περισσότεροι τα ψάχνετε σπασμένα κλπ κλπ. Τόσες μαλ@κιες πληρώνουμε. Δεν είναι κακό αγοράσουμε το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε. Έτσι θα στηρίξουμε και την εταιρεία κατασκευής και αυτή με την σειρά της θα μας φτιάχνει συνέχεια καλύτερα προγράμματα.