Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα που καταγράφει υδατάνθρακες

Πρόγραμμα που καταγράφει υδατάνθρακες 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8169

• tink123
  • Το Άβαταρ του/της tink123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ο τιτλος μου είναι σχετικος :) βρήκα ένα προγραμματακι στο οποίο καταχωρείς τα γεύματά σου και βγάζει αναλυτικά ποσοστα και γραμμάρια για όλες τις ουσίες που προβλαμβάνεις. Λέγεται fitday και έχει άπειρα φαγητά και πολλές μονάδες μέτρησης! Εμένα με βοηθάει πολύ αλλά φροντίζω να είμαι 2 μονάδες κάτω από αυτά που μετράει στους υδατάνθρακες για να είμαι καλυμμένη! Ελπίζω να σας βοηθήσει κι εσάς!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πρόγραμμα που καταγράφει υδατάνθρακες 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8171

• stefart
  • Το Άβαταρ του/της stefart
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πράγματι είναι πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, το χρησιμοποιώ και εγώ. Να βλέπεις στο κάτω μέρος της σελίδας που αναλύει τους υδατάνθρακες σε καθαρούς και σε φυτικές ίνες. Αυτά που σου εμφανίζει στην αρχή είναι συνολικοί υδατάνθρακες.

Re: Πρόγραμμα που καταγράφει υδατάνθρακες 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8176

• tink123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μμμ ευχαριστώ για τη συμβουλή!

Re: Πρόγραμμα που καταγράφει υδατάνθρακες 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8178

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μπράβο κορίτσια. Είδατε που το ίντερνετ δεν είναι όργανο του σατανά; :P

Λοιπόν εγώ έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί. Δυστυχώς οι ιντερνετικές εκδόσεις δεν με βοηθούν, ούτε τα προγράμματα που είναι μόνο για pc. Θέλω να έχω πάντα έναν κατάλογο μαζί μου όχι τόσο για να βλέπω τι έχει η κάθε τροφή- τόσα χρόνια τις ξέρω όλες σχεδόν απέξω λολ- αλλά για να μην κάνω συνέχεια υπολογισμούς με το μυαλό -ένα το έχω ξανάλολ.

Οπότε. Δύο είναι αυτή τη στιγμή τα προγράμματα που υποστηρίζουν και εκδόσεις για windows mobile που έχει το κινητό-pda μου. Το ένα θα το βρείτε εδώ :

[url:3q9xe9u5]keyoe.com/[/url]

Και το άλλο εδώ :

[url:3q9xe9u5]vidaone.com/[/url]

Και τα δύο συγχρονίζουν με το αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή οπότε δεν χρειάζεται να τα περνάτε 2 φορές. Μετά από 3 χρόνια στην keyoe πριν μερικούς μήνες γύρισα στην vidaone απλά γιατί έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες για τις τροφές και καλύτερα reports.

Και μια πρόταση ως προγραμματίστρια. Ξέρω πως οι περισσότεροι τα ψάχνετε σπασμένα κλπ κλπ. Τόσες μαλ@κιες πληρώνουμε. Δεν είναι κακό αγοράσουμε το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε. Έτσι θα στηρίξουμε και την εταιρεία κατασκευής και αυτή με την σειρά της θα μας φτιάχνει συνέχεια καλύτερα προγράμματα. ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Πρόγραμμα που καταγράφει υδατάνθρακες 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8191

• tink123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πες τα συναδέλφισσα! εξάλλου αφού το χρειάζεσαι στήριξε κ αυτούς που ιδρώσανε να το φτιάξουνε

Re: Πρόγραμμα που καταγράφει υδατάνθρακες 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8924

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έγραψε:
Μπράβο κορίτσια. Είδατε που το ίντερνετ δεν είναι όργανο του σατανά; :P

Λοιπόν εγώ έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί. Δυστυχώς οι ιντερνετικές εκδόσεις δεν με βοηθούν, ούτε τα προγράμματα που είναι μόνο για pc. Θέλω να έχω πάντα έναν κατάλογο μαζί μου όχι τόσο για να βλέπω τι έχει η κάθε τροφή- τόσα χρόνια τις ξέρω όλες σχεδόν απέξω λολ- αλλά για να μην κάνω συνέχεια υπολογισμούς με το μυαλό -ένα το έχω ξανάλολ.

Οπότε. Δύο είναι αυτή τη στιγμή τα προγράμματα που υποστηρίζουν και εκδόσεις για windows mobile που έχει το κινητό-pda μου. Το ένα θα το βρείτε εδώ :

[url:j48lcqtf]keyoe.com/[/url]

Και το άλλο εδώ :

[url:j48lcqtf]vidaone.com/[/url]

Και τα δύο συγχρονίζουν με το αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή οπότε δεν χρειάζεται να τα περνάτε 2 φορές. Μετά από 3 χρόνια στην keyoe πριν μερικούς μήνες γύρισα στην vidaone απλά γιατί έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες για τις τροφές και καλύτερα reports.

Και μια πρόταση ως προγραμματίστρια. Ξέρω πως οι περισσότεροι τα ψάχνετε σπασμένα κλπ κλπ. Τόσες μαλ@κιες πληρώνουμε. Δεν είναι κακό αγοράσουμε το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε. Έτσι θα στηρίξουμε και την εταιρεία κατασκευής και αυτή με την σειρά της θα μας φτιάχνει συνέχεια καλύτερα προγράμματα. ;)

Γνωρίζεις, μήπως, αν υπάρχει κάποια σχετική εφαρμογή .jar για κινητό; Το έψαξα στο google αλλά τίποτα σχετικό. Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο. Στην τελική αν δε βρω κάτι, θα περάσω το pdf του Atkins αλλά είναι πολλές οι σελίδες και χωρίς search θα κάνω 200 χρόνια (χωρίς καμιιιιιία υπερβολή :lol: ) να βρω αυτό που θέλω!
Thanks
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication