Καλημέρα παιδιά. ξεκίνησα μόλις χτες και Βρήκα το σαιτ μόλις σήμερα. Παρά το ότι αποφάσισα να ξεκινήσω έχω κάποιες απορίες και ενδοιασμούς. Είμαι άντρας 42 χρόνων, 1,84 και 102 κιλά. Στόχος μου είναι να ξεφορτωθώ καμιά 15αριά κιλά τουλάχιστον. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα κανενός είδους. Αν και σε κάποιες περιόδους είπα να προσέχω στην ουσία δεν έχω ακολουθήσει ποτέ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, ίσως γιατί δεν είχα τη θέληση. Πήρα έτσι καμιά 20αριά κιλά τα τελευταία 20 χρόνια και τώρα προβληματίζομαι.
Θα θελα να μου λύσετε κάποιες απορίες αν είναι δυνατόν
α. Τι γίνεται με τον καφέ; Χωρίς καφείνη ή με καφείνη; (Δεν τον κόβω με τίποτα και χωρίς καφείνη για μένα δεν είναι καφές)
β. Τον πίνω γλυκό. Δεν έχω προς το παρόν μεγάλο πρόβλημα με τη ζαχαρίνη αν και αλλάζει τη γεύση και μου τη σπάει. Το ερώτημα είναι απ τα γλυκαντικά που κυκλοφορούν ποιό είναι το πιό κατάλληλο γιατί τα πιό πολλά είναι ασπαρτάμες. χρησιμοποιώ το natreen είναι εντάξει;
γ. Τα γλυκαντικά αυτά κατηγορούνται για διάφορα. Ξέρουμε κάτι παραπάνω;
δ. Τι συμπλήρωμα πρέπει να παίρνουμε στην αρχική φάση; είναι απαραίτητο; Ποιό απ αυτά που κυκλοφορούν είναι κατάλληλο; και για πόσο καιρό;
ε. Φυσικά αυτό που κυρίως με απασχολεί είναι πιθανές παρενέργειες στην υγεία.
Έχω και πολλές πολλές άλλες αλλά ακόμα είναι νωρίς, θα σας ζαλίσω περαιτέρω εν καιρώ. Τωρα που σας βρήκα δε σας αφήνω. Χαιρετώ και περιμένω τη βοήθειά σας. Καλή μου επιτυχία και σε όλους σας.

rdthanx

rdthanx