Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: hi

hi 18 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #223

• fotini2705
  • Το Άβαταρ του/της fotini2705
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MarinaΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 9,5 ΚΙΛΑ ΑΠΟ 70 ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ 60,5 ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 55 ΚΙΛΑ.MarinaΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ?ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΜΕ 1 ΖΑΧΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΣ LIGHT ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΛΙΓΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: hi 18 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #224

• ximaira
  • Το Άβαταρ του/της ximaira
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλώς ήρθες και μπράβο για το αποτέλεσμα-εγώ όταν θέλω γλυκό χτυπάω ένα μικρό lactaki ή ζελέ απο γιώτης χωρίς ζάχαρη-ή σαντιγη με λίγο καφέ μέσα(ειναι σαν μοκα)-τώρα αν σκεφτώ και κάτι αλλό θα το γράψω

Re: hi 18 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #226

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Wow! Τεράστια πρόοδος! Ελπίζω να συνεχίσεις με αυτόν τον ρυθμό. Αλλά ακόμη και αν δεν... μην ανησυχείς. Θα φύγουν τα κιλάκια είναι σίγουρο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις για την κυτταρίτιδα, εκτός από το να πίνεις πολύ πολύ νερό, είναι να αυξήσεις τις πρωτεϊνες σου και να προσπαθείς τους υδατάνθρακες να τους παίρνεις από φυτικές ίνες. Το γυμναστήριο επίσης θα βοηθήσει. Πάντως το σώμα σου αναδομείται τώρα. Οπότε κάνε υπομονή και σιγά σιγά θα δεις το λίπος και την κυτταρίτιδα να μειώνονται δραματικά...
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication