Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8044

• georgiad
  • Το Άβαταρ του/της georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γειά σας και απο μένα!
Είμαι νέα στη δίαιτα και συγκεκριμένα είμαι στη 2η μέρα. Διάβασα τις συζητήσεις σας και ειλικρινά συγκινήθηκα πάρα πολύ με την ενθάρρυνση που δίνει ο ένας στον άλλον. Είστε όλοι καταπληκτηκοί αγωνιστές!
Εγώ είμαι 42 και έκοψα το κάπνισμα εδώ και 10 μήνες. Ήμουν 87 κιλά και όλο έλεγα οτι πρώτα θα αδυνατίσω και μετά θα το κόψω. Όμως δεν αδυνάτιζα ποτέ και κάποια στιγμή αποφασίζω ξαφνικά να το κόψω με το τίμημα να φτάσω σήμερα 101,5 κιλά που δεν είχα φτάσει ποτέ στη ζωή μου.Δεν μετανοιωσα ποτέ για τη διακοπή του καπνισματος το θεωρώ ήδη οτι έκανα ένα μεγάλο άθλο, όμως τα κιλά; Φοβάμαι ότι με πήρε η κατηφόρα. Έχω πάψει να βγαίνω έξω δεν έχω κοινωνική ζωή, νομίζω ότι όλοι με κοιτούν και με λυπούνται.
Πήρα το βιβλίο για να αρχίσω τη δίαιτα. Όμως είμαι τόσο ανασφαλής! Θα χάσω; Και αν κάνω κάτι λάθος; Προσπαθώ, μετράω τους υ/ς αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν κάνω κάτι καλά. είμαι στη 2η μέρα και είμαι στα ίδια κιλά (βέβαια ειμαι και αδιάθετη) αλλά θα πιάσει. Έχετε παραδείγματα να μου δώσετε να πάρω τα πάνω μου;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8050

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλή σου επιτυχία...το μενού που πόσταρες μου φαίνεται μια χαρά, αλλά θα σου πουν οι παλαιότεροι και σοφότεροι...Εγώ μετανιώνω που άργησα περίπου ένα χρόνο και σταμάτησα και ξεκίνησα 3 φορές..τώρα θα έκανα συντήρηση...κάλλιο αργά παρά ποτέ πάντως...
Συμβουλή: ζυγίσου κάθε βδομάδα-όχι συχνότερα-, τρώγε λιπαρά και κάνε καμιά ωραία συνταγή που θα βρεις στο φόρουμ...Καλή απώλεια!! ;)

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8053

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
το οτι θα χασεις ειναι βεβαιο.στο λεω εγω με προβληματα υπερτασης θυρεοειδη και κλημακτηριο εχω χασει 14 κιλα
καλη επιτυχια

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8083

• georgiad
  • Το Άβαταρ του/της georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σήμερα ψήσαμε σουβλάκια χοιρινά. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην επιτεθώ στις πίττες που τρώγαν οι υπόλοιποι. άραγε εμείς θα ξαναφάμε μια πιττούλα στα κάρβουνα....;

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8095

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
σε λιγο καιρο θα βλεπεις πιτα και θα αδιαφορεις.πιστεψε με

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8150

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nέα: Eίμαι στην 10η μέρα ενεργοποίησης, αισθάνομαι καλά-ίσως περισσότερο κουρασμένη αλλά πιστεύω ότι είναι η άνοιξη και όλα τα θέματα του χειμώνα-φαντάζομαι είναι και το απότομο κόψιμο των υδατανθράκων που έδιναν boost ενέργειας για λίγο βέβαια -δεν έχω θέματα με την τουαλέτα και συνεχίζω ακάθεκτη...η απώλειά μου είναι γύρω στα 3 κιλά-ίσως όχι και η καλύτερη-αλλά συνεχίζω...Νομίζω ότι έχω συνηθίσει, δεν πεινάω και αισθάνομαι ότι τρώω αρκετά μεν, καλά δε...Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη βοήθειά σας... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Syndication