Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #5281

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κορίτσια κάποια στιγμή που θα βρεθούμε θα σας τα πω και από κοντά. Αν είχα την ζωή σας θα ήμουν 10 φορές καλύτερη. Όχι πως τώρα δεν είμαι. Μόνο που έχασα 12 χρόνια από τη ζωή μου παλεύοντας με έναν εχθρό που δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσω. Τι να την κάνεις την δίαιτα όταν το ίδιο το φάρμακο που υποτίθεται σταματάει τις συμπτώματα σου, σε κάνει να θες να φας 2 βόδια και τον άπακο μαζί.

Και όμως, την βρήκα την λύση! Άτκινς! Κρίσεις στοπ, κιλά στοπ. Τα δύο πρώτα χρόνια της Άτκινς έκανα παντού οργισμένα ποστ για την ζωή που έχασα. Και τώρα έχω οργή. Απλά την οργή μου την μεταφράζω σε θετική ενέργεια. Ο,τι έγινε έγινε και δεν ξεγίνεται. Τα χρόνια χάθηκαν. Ε, μέχρι εκεί. Ούτε ένα λεπτό ακόμη χαμένο.

Θέλετε και ιστοριούλα φρέσκια;

Πριν λίγο γύρισα από το κέντρο του Πειραιά. Είχα πάει για ψώνια και πέτυχα στο λεοφωρείο κάτι παιδιά που πήγαιναν στο γήπεδο να δουν τον Ολυμπιακό. 3 νεαροί, εμφανίσιμοι, καμία σχέση με λιγούρια. Είχανε κάτσει και οι 3 στο κάγκελο του λεωφορείου και με χαζεύανε. Το τι λέγανε για να "τσιμπήσω" δεν περιγράφεται. Μέχρι και ότι είμαι βάζελη είπανε! Ε κάποια στιγμή λίγο πριν το Καραϊσκάκη και ενώ έχουν πατήσει κουμπί να κατέβουν γυρνάω και τους λέω: "Παιδιά στο γήπεδο πάτε ε; Ολυμπιακάρα ε;" Κοιτιόνται σαν χαζοί. Και συνεχίζω : "Φωνάξτε και για μένα ε;"

Δεν σας λέω ότι κατέβηκαν και το λεωφορείο έκανε ένα λεπτό να φύγει από την στάση με τα όλε και τις κραυγές χαράς. Να ναι καλά τα παιδιά μου φτιάξανε τη μέρα.

Αυτό που σας λέω και μόνο εσείς ξέρετε, είναι οτι η κοπέλα μέσα στο λεοφωρείο ήμουν εγώ. Η Marina, η επιληπτική, η πρώην 80κιλη, με το γλυκό πρόσωπο και την καλή καρδιά. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #5290

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παρ'όλα τα προβλήματα αισθάνομαι πολλή χαρά απόψε...Κι έχω πραγματικά συγκινηθεί πάρα πολύ και χαίρομαι απίστευτα που το ποστ μου έβγαλε τόσες καταθέσεις ψυχής-Σοφία68 απλά υποκλίνομαι...όσο για τα χρόνια που χάθηκαν - θα τα ξαναβρούμε με περισσότερη ουσία και ποιότητα ζωής...Καλή επιτυχία σε όλους σας παιδιά...ναι, θα τα καταφέρουμε, είμαι σίγουρη απόψε...
Σας σκέφτομαι όλους με πολλή πολλή αγάπη...και σας ευχαριστώ θερμά... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5310

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
τιμωρια τελικα δεν υπαρχει καμια!! ουτε λοβοτομες ουτε ξυλο ουτε αηδιες!!! η ιμωρια ειναι δυστηως α! ολη αυτη η πικρα που εχουμε οτι δεν ειμαστε αποδεκτοι απο το κοινωνικο συνολο ο καθενας για χ λογους!! αρα κ την λυση την εχουμε στην καρδια μας οταν βλεπουμε κ νιωθουμε κατα ενα μεγαλο ποσοστο στα χερια μας! στομυαλο μας!! αντε παιδια πανω τους μην αφησουμε τπτ να μας ταρασει την ευτυχια!! πρεπει απλα να αποδειξουμε οτι μπορουμε!! character43 aracter43

Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!-Annie 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5931

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Aπό αύριο αρχίζω το 15ήμερο της ενεργοποίησης...θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ...Θα προσπαθώ να καταγράφω, θα μου ρίχνετε καμιά ματιά αν κάνω λάθος?
Ευχαριστώ και πάλι... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5932

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
bravo avo bravo avo annie καλη αρχη και καλη επιτυχια

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5933

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εππππ και σε σκεφτομουν απο χθες!!!Λεω που χαθηκε αυτη η ψυχη!!
Αντε Annie παμε γερα!!! clap ap
Και μη μασας...Βαλε πεισμα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα

Syndication