Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: το τυρι αφαιρειται απο τα γραμμαρια των πρωτεινων?

το τυρι αφαιρειται απο τα γραμμαρια των πρωτεινων? 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #18697

• βικη
  • Το Άβαταρ του/της βικη
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα. Διαβάζοντας τα πολλά και ομολογουμένως χρήσιμα θα ηθελα μια διευκρινιση εαν φυσικα καποιος γνωριζει με βεβαιοτητα την απαντηση. Καπου διαβασα οτι τα 110 γραμμ.τυριου που επιτρεπονται καθημερινα πρεπει εαν καταναλωνονται να τα αφαιρεις απο τις ζωικες πρωτεινες. δηλ. εαν φας 110 γραμμ. τυρι πρεπει να το αφαιρεσει απο τα 170 γραμμ. κοτοπουλο που θα ετρωγες μαζι στο γευμα δηλ. απομενουω 60 γραμμ. κοτοπουλου/πρωτεινης να φας σε εκεινο το γευμα. Ειναι αλήθεια? γιατι στο βιβλιο δεν αναφερεται κατι σχετικο....... και διαβαζοντας το καπου εδω μεσα μπηκα σε σκεψεις διοτι ειμαι στην 5η εβδομαδα κολλημενη και φυσικα εγω τρωω 170 γραμμ πρωτεινης σε καθε γευμα συμφωνα παντα με το βιβλίο και παντα 110 γραμμ/ημερα τυρι.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

το τυρι αφαιρειται απο τα γραμμαρια των πρωτεινων? 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #18698

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
βικη δεν σου απαντησα εγκαιρως γιατι δεν ειμαι βεβαιη για την απαντηση.δεν θελω να παραπληροφορησω η να δωσω λαθος απαντηση αλλα εγω προσωπικα εδω και μηνες δεν μετρω τις πρωτεινες που παιρνω και τυρι τρωω κανονικα μια φετουλα χωρις να ζυγιζω ποτε τιποτα.θα μπει η ρουλα που ειναι και πιο παλια και θα σε απαντησει.καλη συνεχεια κουκλα μου
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": βικη

το τυρι αφαιρειται απο τα γραμμαρια των πρωτεινων? 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #18701

• βικη
  • Το Άβαταρ του/της βικη
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω. τελικα το βρηκα. στη σελ.104 του βιβλιου.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα

Syndication