Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαίων.... το έχετε ακουστά???

κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαίων.... το έχετε ακουστά??? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17422

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Σε μια συζητήση με μια γνωστή μου μου πρότινε να πάρω αλάτι Ιμαλαιών πραγματικά δεν το είχα ξανακούσει ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα καταπληκτικά αρθρα για αυτο το αλάτι.

Οπως οτι περιέχει 84 πολύτιμα στοιχεια που βοηθούν τον οργανισμό να απομακρύνει τις τοξίνες , να καταπολεμήσει την κατάκρατηση υγρών , να κρατάει την πίεση σε φυσιολογικές τιμές, να ομαλοποιήσει την χωνευση κ.α
koitamama.com/2011/07/himalayansalt/

Την Παρασκεύη θα το παραλαβω οπότε θα σας πω εντυπώσεις.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαίων.... το έχετε ακουστά??? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17425

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Εγώ πάλι το χρησιμοποιώ μήνες χωρίς να έχω διαβάσει κανένα άρθρο. Απλά το είδα, μου άρεσε και πήρα ενα μικρούλι να δοκιμάσω (σε μύλο, δεν ξέρω αν πωλείται και διαφορετικά). Ενώ ποτέ δε μου άρεσε το αλάτι με αυτό έχω ξετρελλαθεί! Το παίρνω συνέχεια!

Απ: κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαίων.... το έχετε ακουστά??? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17439

• Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ολυμπία είναι πιο αλμυρό απο το αλάτι του εμπορίου?? Εγώ το περιμένω να μου έρθει με μεγάλη ανυπομονήσια και χαρά.
Πάντως τελικά αμα ψάχνεις βρίσκεις υπέροχα προιόντα να αγοράσεις.... γιούπι!!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαίων.... το έχετε ακουστά??? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17453

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Όχι δεν είναι πιο αλμυρο, αντιθέτως. Εγω κανονικό αλάτι δεν έτρωγα ποτε επειδή ακριβώς ήταν πολυ αλμυρο για τα γούστα μου. Δοκίμασε το και θα με θυμηθεις! Άλλο πράγμα! Σήμερα μια φίλη μου έφερε κρυστάλλους αλατιού με πικαντικα μπαχαρικά μέσα, εκει να δεις τι έπαθα!

Απ: κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαίων.... το έχετε ακουστά??? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17461

• Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μην μου λες τέτοια και ξεσηκώνομαι για καινούργια προιόντα χαχαχα!!! Ο άντρας μου κάθε φορά που του ζητάω χρήματα μου λέει τι θα πάρεις?? Πάλι αυτα τα πίτουρα θα αγοράσεις??!!!

Οταν το παραλάβω θα σου πω εντυπώσεις!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication