Αφου διαβασα και εγραψα πολλα θυμηθικα οτι δεν συστηθηκα! Με λενε Φανη, ειμαι το 71, εχω ενα κοριτσακι 9 ετων, ενα γλυκο αντρουλι (τον καλητερο χωρις παρεξηγηση). Θελω να χασω 70 κιλα και θα τα χασω!
Η ιστορια μου ξεκινησε στα 23, τωρα 41 που το χαπι του θυροειδη με χτυπησε στην καρδια και ο γιατρος αποφασησε να μου το κοψει αμεσως.συχρονος οτι εκοψα το τσιγαρο απο 2 πακετα μαχαιρι μιας και ο αντρας μου που τον ηξερα απο τα 17 αποφασησε να τα μπλεξουμε και ηταν αντικαπνιστης, ετσι αρχισα απο 60 κιλα να περνω. Οταν εφτασα στα 75 ειπα του γιατρου να παω σε ινστητουτο και ο βλακας πηγα. Αφου ανακαληψα οτι η διαιτολογος ηταν κομμωτρια και η διατροφη ιδια για ολα τα μελη σταματησα και εβαλα ενω ειχα πεσει στα 65 αλα 20 κιλα σε χρονο ρεκορ χωρις να το καταλαβω. Με συνεργασια διαιτολογων καταφερα να παρο και αλα και αλα και αλα κιλα και στο περασμα των χρονω να φτασω 145 κιλα τα οποια σε 1 χρονο τα εκανα 134.7 με πολυ κοπο, καταθληψη ,νευρα.Να σας τονισω ο αντρας μου τα εφταξε μαζι μου 60 κιλα και σε 2 μηνες αρχισα να παχαινω, αραβονιαστηκαμε στα 85 κιλα παντρευτικαμε στα 98 κιλα (νυφικο μπομπονιερα!!) γεννησα στα128 κιλα ΗΡΩΑΣ Λογο αρθρητιδας με παρακολουθει οφθαλμιατρος ο οποιος βρηκε πριν 1 χρονο εσωτερικη αιμμοραγια στα ματια απο πισω λογο ενδοκρανιας πιεσεις ετσι αρχισα και αλα φαρμακα και παρακεντισεις για να πεφτει η πιεση απο 47 επρεπε να εχω μεχρι 16....και επιδη ειναι μια ασθενεια μονο για παχουλους ευγενικα μου ειπαν να χασω σε 6 μηνες τα κιλα!!οχι ομως τον τροπο.Ενα χρονο μετα με γιατρους νοσοκομειακους εχασα μονο 10 κιλα και ενω κοβω τα χαπια γιατι δεν κανει να τα παρω αλο εχω παθει την τελεια καταθληψη, απογοητευση αφου και χειρουργιο απαγορευοταν μεχρι που η μια γιατρος αποφασησε να μου πει (σταματα τα παντα και κανε ατκινς).το εψαξα σας βρηκα και ξεκινησα. και εγινε το απιθανο 12 κιλα σε 45 μερες!!!! Η ζωη μου ξαναρχησε και αφου αρχησα να ηρεμο καταλαβα οτι τωρα θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!!!