Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ανασφαλειες.....

Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16774

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλησπερα σε ολους με εχουν πιασει οι ανασφαλειες μου και ηθελα καποιον να με ηρεμησει.Υπαρχει καποιος να εχει χασει 70 κιλα οπως θελω εγω? τα καταφερε?και κυριος τα κρατησε ή τα ξαναπηρε?Γιατι ωρες ωρες δεν ξερω τι με πιανει και σκεφτομε αρνητικα ,ισως φταιει το οτι φοβαμε για τις παρακεντισεις και εχω ανχοθει για γρηγορη απωλια βαρους λογο αυτου, εντομεταξυ πλησιαζει και το ραντεβου με τους γιατρους και εχω τρομοκρατηθει.λοιπον υπαρχει καποιος που να τα καταφερε και σε ποσο χρονο?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16775

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Γενικοτερα σιγουρα υπαρχει.Εδω στο φορουμ δε νομιζω τοσα...αλλα υπαρχουν ατομα που εχουν χασει πολλα.Συνεχισε τη διατροφη σου γιατι αυτες οι σκεψεις θα σε οδηγησουν στο να τα παρατησεις επειδη θα σκεφτεσαι οτι δε προκειται ποτε να τα καταφερεις.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": FANIZA71

Απ: Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16777

• FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σιγουρα δεν εχω σκοπο να τα παρατησω γιατι ετσι και αλιως δεν ετρωγα φρουτα και λαχανικα ουτε ειμαι φανατικη του ρυζιου ,ζυμαρικων και στις πατατες οποτε ολα καλα ,μονο τα γλυκα εχω ενα θεμα αλα και αυτο το παλευω. Το προβλημα ειναι μαλον οτι .....σκεφτομε πολυ και ανχονομε.Η αληθεια ειναι οτι διαβαζοντας το σαιτ αν και δεν υπαρχει κανενας με τα δικα μου προβληματα περνω κουραγιο.

Απ: Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16778

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα κι απο εμενα!αν σκεφτεσαι τα 70 κιλα ετσι μονοκοπανια σιγουρα θα απογοητευεσαι!βαλε στοχο τα πρωτα 20.μετα παλι αλλα 20 και λιγο λιγο θα δεις πως θα ανεβαινει η διαθεση σου!πριν καιρο μια κυρια σοφια εγραφε εδω και ειχε χασει απο οτι θυμαμαι με την ατκινσ 64 κιλα σε ενα χρονο!δες στις ιστοριες επιτυχιας!καλη συνεχεια!!!

Απ: Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16779

• FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστω, πραγματι εχει δικιο οτι σκεφτομε συνολικα τα κιλα και αυτο μου φαινετε λιγο βουνο. Καπου διαβασα και για μια διατροφη σαν την ατκινς, πιο αυστηρη αφαιρει και το τυρι, την εχετε ακουσει? τι σκεφτεστε για αυτη? λεει για 20 κιλα σε 1 μηνα μου φαινετε λιγο ψεματα!

Απ: Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16780

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
ναι 20 κιλα σε ενα μηνα και μετα βαζεις αλλα 40 σε ενα μηνα....μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου αλλο με τετοιες διαιτες μεινε εδω θα τα χασεις κοριτσι μου με υπομονη και επιμονη!!!!!!! το ξερω οτι βιαζεσαι στο λεω εγω που εχω δοκιμασει οτι διαιτα κυκλογφορει στο συμπαν....καταλαβαινω οτι εσυ εχεις ενα λογο παραπανω να βιαζεσαι αλλα δεν γινεται ετσι πιστεψε με...δωσε θαρρος και κουραγιο στον εαυτο σου βαλε πεισμα νικησε τους πειρασμους ολα μπορεις να τα καταφερεις...ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κι ολοι εδω μεσα θα ειναι διπλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": FANIZA71
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication