Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: κομη μια απορια!

Απ: κομη μια απορια! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16536

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Στις πρωτες δυο βδομαδες καλο θα ηταν να κανεις τη διατροφη οσο πιο απλα γινεται.Δηλαδη κρεας,κοτοπουλο,ψαρι ,αυγα,τυρι,σαλατα.Αν την κανεις ετσι και εχεις πολλα κιλα θα χασεις γυρω στα 5-6 κιλα.Το ρουλοψωμο φτιαχνεταια απο ταχινι,το οποιο καλο θα ηταν να το αποφυγεις τις πρωτες 2 βδομαδες.
Μετα τις 2 βδομαδες μπορεις να προσθετεις και ξηρους καρπους και να κανεις και περισσοτερες συνταγες.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Ντ

Απ: κομη μια απορια! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16538

• Ντ
  • Το Άβαταρ του/της Ντ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • θα τα καταφερω γιατι μπορω!!
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Σε ευχαρστω πολυ για την απαντηση σου.. αν και εχω παααρα πολλα να χασω... ωστοσο μου ειναι πολυ πολυ δυσκολο... σημερα ζυγιστηκα μετα απο 4-5 μερες διαιτας και εχω χασει 2.200 (το πρωι ζυγιστηκα)!! Αλλα απορω το πως τα εχαχα αφου καθε μερα χαλαω την διαιτα! Για να καταλαβεις ενω απο το πρω'ϊ ξεκιναω κανονικοτατα και ακολουθω πιστα τις οδηγιες χωρις καμια "παρασπονδια".. ε... εκει κατα τις 3-4 το μεσημερι με ποιανει μια λιγουρα! δεν μπορω να κρατηθω με τιποτα!τη μια ενα μπισκοτο την αλλη πιτσα την αλλη σοκολατα! και αυτο πιστευω με εχει καρτησει αρκετα πισω... η κετοση ανηπαρκτη...και δυσκοιλιοτητα.. Και αναρωτιεμαι... πως το αντιμετοπισατε εσεις αυτο???

Απ: κομη μια απορια! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16539

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αρχικα κοψε μαχαιρι τις παρασπονδιες γιατι δεν εισαι σε κετωση αρα δε κανεις ατκινς....Για λιγουρες υπαρχουν σοκολατες χωρις ζαχαρη,απο το να φας μπισκοτα φαε τετοια. :)

Απ: κομη μια απορια! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16540

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Bρε Ντ μου μη κάνεις τόσο μεγάλες παρασπονδίες..... προσπάθησε να είσαι μέσα στους ημερίσιους επιτρεπόμενους υδατάνθρακες. Το να τρως το μεσημέρι καθημερινά πίτσα , ή σοκολάτα, ή μπισκότα δεν κάνεις ΑΤΚΙΝΣ τα κιλά αυτά τα έχασες προφανώς επειδή λαμβάνεις λιγότερες θερμίδες.
Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να φας το μεσημέρι για να ξεγελάσεις την πείνα σου, υπάρχουν όπως σου είπε και η Χριστίνα μας σοκολάτες χωρίς ζάχαρη, ακόμα μπορείς να φτιάξεις πίτσα lowcarb την δοκίμασα και είναι τέλεια και μπισκότα σοκολάτας με ζαχαρίνη. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις μια χαρά. Το καλοκαίρι μας χτυπάει την πόρτα!! Φιλικά πάντα!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Ντ

Απ: κομη μια απορια! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16543

• Ντ
  • Το Άβαταρ του/της Ντ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • θα τα καταφερω γιατι μπορω!!
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Βασικα η σοκολατα που εφαγα ηταν Sweet & Balance... οσο για την πιτσα την εφαγα αφου ειχα φαει το μεσημεριανο μου... δεν ηταν ως κυριως γευμα... ευχαριστω που απαντησατε.. ξερω πως εκανα λαθος :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: ... απο αυριο θα μπω σε κανονικο προγραμμα για 14 μερες μπας και δω λιγο φως!... καλη συνεχεια!!! wordthanx wordthanx

Απ: κομη μια απορια! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16545

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
14 μερουλες ειναι και δειξε λιγη πειθαρχια...καταρχην αν κανεις σωστα τις 2 εβδομαδες μετα δεν εχεις ορεξη για γλυκο...παρολα αυτα εχασες σκεψου οτι θα μπορουσες να χασεις παραπανω αν την εκανες σωστα....και ειδικα αν δεν την εχεις ξανακανει την συγκεκριμενη τα κιλα φευγουν σαν νερο.
εγω παω πολυ καλα και σε 4 μερουλες κλεινω ενα μηνα-γλυκο εφαγα μια φορα και αυτη 2 κομματακια S&B τις δυσκολες μερες.εχει 2 μερουλες που τρωω μισο μηλο και παω καθημερινα τουαλετα-εμενα με βοηθαει το μηλο παντα.αν και δεν ειχα ιδαιτερο προβλημα ανα 2 μερες-τωρα ομως καθε μερα.αν δεν βεβαια οτι δεν κουνιεται η ζυγαρια ξανα γυριζω στην α φαση...καλη συνεχεια σε ολες μας.
απο 10/1/2012

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication