Ευχαριστούμε για το προγραμματάκι fazuk.
Ως... ειδική έχω κατεβάσει σχεδόν ότι υπάρχει στο ίντερνετ. Από πολύ σύνθετα προγράμματα μέχρι εξωφρενικά απλά.
Επίσης ως φαν των treo -κινητά που έχουν εξελιγμένες δυνατότητες- ψάχνω πάντα προγράμματα που συγχρονίζονται με κινητό, πχ palm os, ώστε να κουβαλάω πάντα μαζί μου το τι έφαγα αλλά και να ψάχνω τροφές.
Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούσα το calorieking που φαινόταν τέλειο. Μέχρι που ανακάλυψα πως δεν κάνει εισαγωγή των τροφίμων στα ελληνικά από το pc.
Κατέληξα λοιπόν στο Diet & Exercise Assistant της kenyo. Φαίνεται απλό στην εμφάνιση, αλλά είναι πανεύκολο στην λειτουργία και... έχει λειτουργία εξαγωγής φαγητών σε excel. Τι χρησιμεύει αυτό; Ότι γράφοντας ένα μικρό προγραμματάκι -εγώ θα το κάνω αυτό- μπορώ να πάρω την βάση δεδομένων του με τα φαγητά που θα περνάω κατά καιρούς -εκτός από αυτά που έχει ήδη μέσα- και να δημιουργήσω μια τεραααααααααααααστια βάση δεδομένων στα ελληνικά.
Μόλις εγκατέστησα και το δικό σου, αλλά έχει εξαγωγή μόνο αυτών που έφαγες, όχι όλης της βάσης.
Ξέρω μάλλον οι μισοί μπερδευτήκατε. Δεν πειράζει σιγά σιγά. Για όσους θέλουν να κατεβάσουν το πρόγραμμα που σας είπα μπορείτε να το βρείτε εδώ σε δοκιμαστική μορφή.
[url:21v31rk2]
www.keyoe.com/product3.htm[/url]
Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και εξαγωγές της βάσης σας με τα φαγητά που θα περνάτε εσείς και να μου τα στέλνετε!