Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Είναι ωραία εδώ...

Είναι ωραία εδώ... 18 Χρόνια 2 Μήνες πριν #150

• ximaira
  • Το Άβαταρ του/της ximaira
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πολύ χαίρομαι που βλέπω κινητικότητα εδώ μέσα..'παίρνω κουράγιο.αφού πέρασα κ γω την φάση του καθημερινού ζύγισματος αποφάσισα να το κατάργησω. Μεγάλο κόλλημα στο μυαλό.μια φορά στις δέκα τώρα...άρχισα να ασχολούμε με τον ευατό μου λίγο παραπάνω,βάζω την κρέμα στο πρόσωπο μου κ στο σώμα που πάντα ξεχνούσα.όταν με πιάνει καμία μεγάλη πείνα να φάω κάτι άλλο βγάζω το παντελόνι που δεν μου κάνει κ φεύγει..'χα χα χα.αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να δώσουμε στον ευατό μας χρόνο...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Είναι ωραία εδώ... 18 Χρόνια 2 Μήνες πριν #151

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Για ένα διάστημα το desktop του υπολογιστή μου είχε την Μόνικα Μπελούτσι -είδωλο η γυναίκα- σαν wallpaper. Μέχρι που μπήκε ένας πελάτης στο άσχετο... :P

Τώρα απλά έχω βγάλει την έννοια φαγητό από το μυαλό μου, με την έννοια της απόλαυσης. Καλά την είχα με τις "απεριόριστες" θερμίδες μου, και απλά κάτω από 20 υδατάνθρακες. Τώρα που θέλω να μειώσω και τις θερμίδες λίγο... πρέπει να βρω άλλες απολαύσεις -ή να θυμηθώ μάλλον! :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Είναι ωραία εδώ... 18 Χρόνια 2 Μήνες πριν #152

• ximaira
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ...ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ.ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ(ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΙΤΣΑ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ "ΡΕ ΣΥ ΠΟΛΥ ΠΑΧΥΝΕΣ...ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΙΤΑ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΝΕ.ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....

Re: Είναι ωραία εδώ... 18 Χρόνια 2 Μήνες πριν #153

• sandy
  • Το Άβαταρ του/της sandy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ πόσο σας καταλαβαίνω.... Εγώ έχω να προσθέσω και όλες εκείνες τις σχέσεις που δεν είχαν αρχικά πρόβλημα με το βάρος μου και μέσα σε 2-3 μήνες άρχιζαν τα σχόλια...Για να μην προσθέσω και άντρες φίλους που μού διναν συμβουλές. Έχω την αίσθηση ότι οι άντρες ό,τι σκέφτονται το λένε, ή κάνω λάθος;

Από την άλλη, χθες πήγα στον ενδοκρινολόγο μου στη Θεσ/νίκη, για να ελέγξουμε τον υποθυρεοειδισμό μου. Του αποκάλυψα λοιπόν με φόβο ότι κάνω τη δίαιτα άτκινς. Φυσικά δεν περίμενα την αντίδρασή του... Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν - εξαιρετικός γιατρός - μου είπε να συνεχίσω και μου εξήγησε ότι η συγκεκριμένη δίαιτα έχει μία διαφορετική φιλοσοφία και σε πολλούς ανθρώπους φέρνει αποτελέσματα. Απλά, επειδή στη βάση της είναι "αιρετική", δεν είναι εύκολο για τους γιατρούς να διαλαλήσουν τα πλεονεκτήματά της. Μάλιστα, μου έφερε παράδειγμα δύο ασθενείς του διαβητικούς, οι οποίοι κάνοντας αυτή τη διατροφή κατάφεραν να μην παίρνουν πλέον ινσουλίνη!!!! Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι μεγάλες τιμές της χοληστερίνης μου δεν τον απέτρεψαν από το να με ενθαρρύνει να συνεχίσω!

Αυτά τα ευχάριστα νέα! σε λίγο κλείνω τον πρώτο μου μήνα στην Άτκινς, με απώλεια περίπου 3 κιλών (ίσως λίγο για τους περισσότερους), αλλά με αισιοδοξία για τα επόμενα 15...
Σε ευχαριστώ Marina για τη δύναμη και την αισιοδοξία που εκπέμπεις!

Re: Είναι ωραία εδώ... 18 Χρόνια 2 Μήνες πριν #154

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κορίτσια σκέφτεστε τα νεύρα μου όταν λόγω της φωτοευαισθησίας και των φαρμάκων έβαλα 20 κιλά και όλοι μου λέγανε πως είμαι... εύσωμη; Δεν το λέγανε το χοντρή, ήταν ευγενικοί.

Πρόβλημα με τους άντρες δεν είχα ομολογώ, ας όψεται αυτό το "γλϋκιά" που λέγανε. Όπου βέβαια όταν ο άλλος σε λέει "γλυκιά" καταλαβαίνεις ότι δεν σου λέει το αυτονόητο. Ότι είσαι υπέρβαρη μεν, έχεις ωραία φάτσα δε! Αλλά είναι ευγενικός...

Επειδή πέρασα σχεδόν όλη μου τη ζωή -μέχρι πριν 3 χρόνια- ως "εύσωμη" τουλάχιστον έμαθα να αναγνωρίζω τους ανθρώπους. Να βλέπω ποιος κοιτάζει το μέσα και ποιος το έξω.

Όσο και αν ακουστεί περίεργο είναι καλό να διαμορφώσετε τους φίλους και τους γκόμενους-σχέσεις από τώρα. Τώρα θα δείτε αν ο άλλος σας εκτιμά πραγματικά. Αν είναι πραγματικός φίλος, ή αν αξίζει μια σχέση. Όσο θα αδυνατίζετε τόσο θα προσελκύετε ανθρώπους. Όμως τότε θα παίζει ρόλο και η εξωτερική σας εμφάνιση. Δεν θα ξέρετε λοιπόν τα πραγματικά τους κίνητρα...

Αν και ακόμη θέλω να χάσω 5 κιλάκια -για αρχή και βλέπουμε- και γυμναστική και αν και ακόμη θεωρώ πως δεν έχω φτάσει το στόχο μου, οι άντρες με κοιτούν τελείως διαφορετικά. Σε σημείο να... εκνευρίζομαι! Ένα ωραίο σώμα βρίσκεις πολύ εύκολα. Μια ωραία ψυχή όμως; :wink:

Sandy μου εγώ έχω επίσης σταματήσει τα φάρμακα με την διατροφή. Μου έσωσε τη ζωή στην κυριολεξία. Μακάρι να υπήρχαν τόσο ανοιχτόμυαλοι γιατροί σαν τον δικό σου!
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Είναι ωραία εδώ... 18 Χρόνια 2 Μήνες πριν #159

• ximaira
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ-ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΩ, ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΩ ΤΟΦΑΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΕΛΩ...ΧΙΧΙΧΙΧΙ!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Marina ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΕΦΙΚΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 20 ΚΙΛΑ, ΛΕΩ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 5.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ Ε?????
ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΛΕΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ....
ΚΟΝΤΕΥΩ ΜΗΝΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ......
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα

Syndication