Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Παιδιά έχω μια ερωτησούλα να κάνω που με προβληματίζει λίγο τώρα τελευταία. Η μητέρα μου βλέποντας το πόσα αυγά καταναλώνω καθημερινά (συνήθως δύο) όλο μου λέει πως πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις, και δεν κάνει να τρώω τόσα πολλά αυγά, θα πάθω τίποτα κτλ.
Η ερώτηση μου είναι η εξής: Να κάνω τώρα εξετάσεις, που είμαι ακόμα στην αρχή της διατροφής, ή να περιμένω λίγο και κάνω αργότερα που ο οργανισμός μου θα έχει συνηθίσει περισσότερο σε αθτόν τον τρόπο διατροφής; Ακούω γνώμες!
Μπαίνω σε πολλά site κυρίως ξένα και διαβάζω πολλά, όχι μόνο για την Atkins αλλά γενικότερα για τη διατροφή χαμηλών υδ/κων και υψηλής σχετικά πρόσληψης λίπους. Μάλιστα έχω διαβάσει καλές κριτικές και έχω βρει ενδιαφέροντα forum για τη διατροφή EAT FAT, GET THIN και άλλες αυτού του τύπου.
Σε όλα αυτά τα forum, όπως και εδώ, διαβάζω για θεαματικά αποτελέσματα εξετάσεων, αποτελέσματα που δεν περίμεναν ποτέ και γενικά μόνο καλά λόγια. Όμως εγώ ψιλοανησυχώ. Βέβαια νιώθω μια χαρά. Και οι λιγούρες μου εξαφανίστηκαν, και ενέργεια έχω, και δεν πεινάω, και τη σαλάτα μου τρώω, το λιπάκι μου κτλ. Γενικά είμαι καλό παιδάκι τώρα τελευταία
Απλά βλέπω τη μαμά μου που ανησυχεί και δεν θέλω

Εκείνη βλέπετε έχει τον τέλειο μεταβολισμό, τρώει υδ/κες κάθε μέρα όλη μέρα και όλα είναι ok! Δεν έχει και πρόσβαση στις πληροφορίες που έχω εγώ και όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να κάνεις κάποιον να ξεμάθει όσα έχει μάθει και πιστεύει τόσο καιρό.
Sorry για το μεγάλο post. Πείτε μου τι να κάνω, να κάνω τώρα εξετάσεις ή να περιμένω λιγάκι;;;
Ευχαριστώ