Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση

Απ: Re: Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15042

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Τα χαπάκια cologran και η σκόνη cologran είναι η μέρα με την νύχτα. Εγώ έχω στο ντουλάπι μου και από τα δύο. Τα χαπάκια για καφέδες και ροφήματα και την σκόνη για κανένα γλυκό, επειδή εύκολα μπορείς να μετρήσεις ένα φλυτζάνι ζαχαρίνη σε κάποια συνταγή που λέει π.χ. ένα φλυτζάνι ζάχαρη. Αλλά πέρα από το ότι οι υδατάνθρακες είναι πολοί περισσότεροι απο οτι στα χαπάκια, το γλυκάκι, αν χρειαστεί φούρνο π.χ., καταλήγει "πικράκι"!!! Πικρίει πολύ η άτιμη, και σου αφήνει εκείνη την περίεργη γεύση στο στόμα!!!!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15048

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Και να συμπληρώσω, από ό,τι θυμάμαι ~διορθώστε με αν κάνω λάθος επειδή δεν έχω σκόνη σπίτι~ ότι τα χαπάκια δεν έχουν ασπαρτάμη, αλλά η σκόνη έχει . ;-)
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Απ: Re: Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15050

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Σήμερα πηρα και απο τα 2 (σκονη και χαπακια) και θα τα δοκιμασω. Roulaki καλα που μου ειπες για το πικρισμα στο ψησιμο, μην την πατησω σε κανα γλυκο. Αλλα βρε παιδια, αυτο που δεν μπορεσα να βρω ηταν γαλα σε σκονη. Θυμαμαι χρονια πριν διαφημιζε στην τηλεοραση ενα "regilait", αυτο δεν υπαρχει πια? Ξερετε που μπορω να βρω γαλα σκονη? Τα παιδικα αποκλείονται γιατι έχουν απειρους υδατανθρακες. Ειδα και αυτο που ειπατε με τους 8 υδατανθρακες αλλα ειναι 8 στα 100ml ετοιμου προιοντος δηλαδη αραιωμενου σε νερο και όχι στα 100γρ σκόνης. Τα 100γρ σκονης εχουν περιπου 60 υδατανθρακες. Δωστε μου καμια ιδεα. Μου εχει μπει να την φτιαξω αυτη τη σοκολατα. :-)

Απ: Re: Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15053

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Στην Κυπρο το ειδα προσφατα σε υπεραγορα...αλλα δυστυχως δεν κοιταξα ποσους υδατανθρακες εχει.

Απ: Re: Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15054

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Ξαναβγήκα βόλτα στα s/m και το βρηκα το regilait στο σκλαβενιτη. Τους εχει και αυτο τους υδατανθρακες του 51,7 στα 100γρ. Και δυστυχως ειναι απο αποβουτυρωμενο γαλα αγελαδας ενω στις συνταγες για σοκολατα λεει milk powder full fat. :-(
Heeeeelp!!!! Εχει δει κανείς γάλα σε σκονη πλήρες σε λιπαρά???? Heeeeeeeeelp!!!!!!!

Απ: Re: Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15055

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Πριν λιγες μερες εφτιαξα κατι σαν μερεντα.Ελιωσα μια s&b ,60-80 γρ φουντουκια στο μουλτι και μια δικη μου ιδεα αντι ζαχαρουχο γαλα που βαζουν κανονικα εβαλα τη σκονη απο το μιγμα για κρεμα καραμελε...εγινε πεντανοστημο.Το ξανα εφτιαξα χωρις αυτη τη σκονη και δεν ηταν τοσο ωραια η γευση.Μπορει να κανει και για τη σοκολατα.Δε το χω δοκιμασει.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν από christinaki1989.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication