Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: αυμπληρώματα πρωτεΐνης και ατκινς. γνώμες-εμπειρία

Απ: αυμπληρώματα πρωτεΐνης και ατκινς. γνώμες-εμπειρία 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14719

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
κατά τη γνώμη μου δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μιλάμε για πρωτεΐνες isolate ή γενικότερα για αυτές που έχουν πολύ χαμηλούς έως καθόλου υδατάνθρακες.

μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε milkshakes, μαζί με αυγά και ζαχαρίνη σαν γλυκιά ομελέτα που θα έχει γεύση ανάλογα με τη γεύση της πρωτεΐνης που θα επιλέξεις, μπορείς να φτιάξεις κεκάκια στα μικροκύμματα με αυγό, ζαχαρίνη, κακό, γάλα καρύδας, και γενικότερα μπορείς να κάνεις πολλά με αυτές.

με λίγο ψάξιμο στο Internet μπορείς να βρεις και πολλά site με συνταγές που έχουν κύριο συστατικό αυτές τις πρωτεΐνες. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το: www.proteinpow.com/
Η κοπέλα που γράφει είναι Ελληνίδα αλλά ζει στο εξωτερικό. Πραγματικά έχει πολύ μεγάλη ποικιλία συνταγών και όσες έχω κάνει είναι και πολύ νόστιμες, ειδικά τα Mini crustless cheesecakes

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: αυμπληρώματα πρωτεΐνης και ατκινς. γνώμες-εμπειρία 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14725

• dwra
  • Το Άβαταρ του/της dwra
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • ...let's get slim and trim!
Ευχαριστω για το site. Είχα βρει πολλα milkshakes αλλά δεν είχα σκεφτεί πως μπορώ και να μαγειρέψω με τα συμπληρωματα! Μάλιστα όσο το ψάχνω τόσο πιο πολύ πείθομαι ότι τέτοια συπληρώματα είναι ευρέως διαδεδομένα στις διατροφές χαμηλών υδατανθράκων. Κάτι τέτοιο άλλωστε κυκλοφορεί και απο το atkins label (ρόφημα βανίλια/σοκολάτα).
Λέω να πάρω μια τέτοια σκόνη, κυρίως για να κάνω shakes το πρωί ή το βράδυ που δυσκολεύομαι να φάω τα γνωστά, απλά τώρα έχω κολλήσει ως προς το ποιο να προτιμήσω. Υπάρχει τεράστια ποικιλία στο διαδύκτιο, σε πολύ πιο χαμηλές από αυτό της atkins.
Έχει κανείς κάποιο υπ'όψιν? Πού πουλάνε τέτοια στην Αθήνα?
...let's get slim and trim!

Απ: αυμπληρώματα πρωτεΐνης και ατκινς. γνώμες-εμπειρία 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14726

• ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
υπάρχουν καταστήματα όπως το xtreme stores ή το bodybuildingclub και άλλα τέτοια που μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία.

τώρα τελευταία παίρνω από κατάστημα online, το www.protein-shop.gr

έχει λίγο χαμηλότερες οι τιμές του από τα μαγαζιά και αν δεν κάνω λάθος έχει δωρεάν μεταφορικά και για Αττική και Κρήτη (εκεί είναι η έδρα του) κάνει παράδοση την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Πολλές καλές είναι οι πρωτεΐνες της ON Nutrition και έχουν και καλή γεύση. Πολύ γευστικές είναι και αυτές τις Scitec. Θα βρεις και τις δυο μάρκες στο site που σου είπα. Πάντως έχει πολλές και μπορείς να τις ψάξεις λίγο, να δεις και θερμίδες, υδ/κες, πρωτεΐνες κτλ για να ξέρεις ακριβώς τι τρως.

Απ: αυμπληρώματα πρωτεΐνης και ατκινς. γνώμες-εμπειρία 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14727

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Σε αυτο το Site, σε ποια κατηγορια ακριβως ψαχνουμε??

Απ: αυμπληρώματα πρωτεΐνης και ατκινς. γνώμες-εμπειρία 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14728

• ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αριστερά στο tab πρωτεΐνες - πρωτεΐνες υψηλής περιεκτικότητας
το Link απευθείας είναι www.protein-shop.gr/index.php?option=com...gory&s_id=68&lang=el

μπορείς να ψάξεις και ανά όνομα εταιρείας στη στήλη κάτω αριστερά.

αυτή που πήρα την τελευταία φορά είναι:Scitec - 100% Whey Protein Professional
www.protein-shop.gr/index.php?page=shop....l&vmcchk=1&Itemid=80
την έχω δοκιμάσει σε γεύση cappuccino και strawberry-white chocolate. Σειρά έχει μάλλον η chocolate-coconut.
η συγκεκριμένη εταιρεία καλή ποικιλία γεύσεων και νομίζω πως είναι λίγο πιο οικονομική από άλλες με την ίδια ποικιλία.

Απ: αυμπληρώματα πρωτεΐνης και ατκινς. γνώμες-εμπειρία 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14733

• dwra
  • Το Άβαταρ του/της dwra
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • ...let's get slim and trim!
supeeeer....... ευχαριστω πολυ ephoebe!!! Χαίρομαι γιατί απ'οτι βλέπω έχεις πάρει αρκετές φορές επομένως θα έχεις δει καλά αποτελέσματα σε σχέση με την atkins!
...let's get slim and trim!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Syndication