γεια σας λογω πολυκυστικων με την μονη διαιτα που χανω ειναι η ατκινς,αλλα σε αργο ρυθμο γιατι εχω καταστρεψει το μεταβολισμο κ εχω τοπικο,την εκανα τελευταια φορα πριν κανενα 4μηνο,οταν τα χασω δεν την συνεχιζω απλα οσο μπωρω προσεχω,κ βαζω τα ξαναβαζω σχετικα δυσκολα,λοιπον τα ξαναβαλα πριν 1 μηνα τα 4 κιλακια που ειχα χασει κ τα βαλα σε διακοπες εχω σκασει εδω κ 1 μηνα την ξεκιναω για 3 μερες κ την χαλαω αμα δω γλυκο κ δεν μαρεσουν τα λαιτ θελω γλυκο ζαχαροπλαστιου δεν παω ποτε να παρω στις λιγουρες μου ομως αν βρεθει στο σπιτι το χω τσακισει αφου πρωτα το σκευτω κανα 5λεπτω κ μετα χτυπιεμαι τι το φαγα,κ την αλλη μερα ξανα απο την αρχη ατκινς κ μετα 4-6 μερες να σου παλι ενα γλυκο,ποτε δεν ημουν ετσι δεν ξερω τι να κανω μα καθολου εγκρατια

ζαχαρινη δεν μπωρω να τρωω με κολαει τρελαααααα αχ ειμαι να σκασω πειτε μου τι κανω οταν βλεπω γλυκο πως καταφερνω να αντισταθω....

τι να σκεφτω εκενη την ωρα το τρωωω με τυψεις λεω δεν θα το ξανακανω κ παντα την παταω ειμαι πολυ απελπισμενη δεν μου λυπει γλυκο οταν δεν περιμενω να αδιαθετησω αλλα αμα το δω το θελω κ παντα γλυκα βλεπω μπρωστα μου