Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: βοηθεια κατρακυλαω

βοηθεια κατρακυλαω 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14485

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας λογω πολυκυστικων με την μονη διαιτα που χανω ειναι η ατκινς,αλλα σε αργο ρυθμο γιατι εχω καταστρεψει το μεταβολισμο κ εχω τοπικο,την εκανα τελευταια φορα πριν κανενα 4μηνο,οταν τα χασω δεν την συνεχιζω απλα οσο μπωρω προσεχω,κ βαζω τα ξαναβαζω σχετικα δυσκολα,λοιπον τα ξαναβαλα πριν 1 μηνα τα 4 κιλακια που ειχα χασει κ τα βαλα σε διακοπες εχω σκασει εδω κ 1 μηνα την ξεκιναω για 3 μερες κ την χαλαω αμα δω γλυκο κ δεν μαρεσουν τα λαιτ θελω γλυκο ζαχαροπλαστιου δεν παω ποτε να παρω στις λιγουρες μου ομως αν βρεθει στο σπιτι το χω τσακισει αφου πρωτα το σκευτω κανα 5λεπτω κ μετα χτυπιεμαι τι το φαγα,κ την αλλη μερα ξανα απο την αρχη ατκινς κ μετα 4-6 μερες να σου παλι ενα γλυκο,ποτε δεν ημουν ετσι δεν ξερω τι να κανω μα καθολου εγκρατια tantrum
ζαχαρινη δεν μπωρω να τρωω με κολαει τρελαααααα αχ ειμαι να σκασω πειτε μου τι κανω οταν βλεπω γλυκο πως καταφερνω να αντισταθω.... hungry τι να σκεφτω εκενη την ωρα το τρωωω με τυψεις λεω δεν θα το ξανακανω κ παντα την παταω ειμαι πολυ απελπισμενη δεν μου λυπει γλυκο οταν δεν περιμενω να αδιαθετησω αλλα αμα το δω το θελω κ παντα γλυκα βλεπω μπρωστα μου
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: βοηθεια κατρακυλαω 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14487

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Μαρακι τι ειναι τουτα?Λογω πολυκυστικων και μονο επρεπε να μην βαζεις αμυλο στο στομα σου.Και εγω εχω πολυκυστικες και με τυρανανε και πολυ μαλιστα συνεχεια στους γιατρους ειμαι με κυστες με ψηλη ινσουλινη και με μεγαλη αντισταση στην ινσουλινη.κοιταξε να συμμορφωθεις γιατι με τα χρονια δυσκολευει και η κατααση.Προτιμα να κολλας με την ζαχαρινη παρα να πεφτεις στην παγιδα με τα αμυλα.Φανταζομαι οταν αρχισεις δεν μπορεις να σταματησεις.Σταματα την κατρακυλα.σηκω επανω και βαλε τα δυνατα σου.Δεν ξερω ποσα κιλα θελεις να διωξεις αλλα δεν ειναι μονο τα κιλα αλλα και η υγεια σου...δοκιμασε και στεβια (η αληθεια δεν το δοκιμασα αλλα σε ξενα σαιτ το χρησιμοποιουν πολυ).Αποκτησε θεληση για σενα το κανεις κανενας αλλος δεν μπορει να το κανει για σενα οσο και να σε αγαπουν και να σε στηριζουν.Μην μπαινεις σε φουρνους και ζαχαροπλαστεια και αφου δεν μπορεις να αντισταθεις μην αφηννεις να μπαινουν στο σπιτι σου απαγορευμενα.Καλη συνεχεια....

Απ: βοηθεια κατρακυλαω 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14489

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Kαι γω εχω πολυκυστικες και γω ειμαι φοβερη γλυκατζου,σοκολατολαγνος θα ελεγα :D .Ομως αυτη τη φορα το πηρα αποφαση λιγα λεπτα ευχαριστης δε θα μου χαλανε την ψυχολογια για μια ζωη.Ειχα σημερα μια λιγουρα εφαγα 4-5 κομματακια sweet and balance και κια χαρα.Φαντασου εχω παρει εδω και πολλες μερες μια τετοια σοκολατα και ακομη δε την εχω τελειωσει.Ποιος εγω που κατεβαζα 5 απανωτες.Ουτε καν σκεφτομαι τα ζαχαροπλαστεια κτλ και φυσικα δε μπαινει τιποτα απαγορευμενο σπιτι μου.
Το οτι σε κολλαει η ζαχαρινη μη το σκεφτεσαι και μη ζυγιζεσαι καθε μερα,εγω εχω καμια 10ρια μερες να ζυγιστω.Συμπεριφερομαι σα να μη κανω διαιτα,μονο ετσι θα εχεις αποτελεσμαατα. :D

Re: Απ: βοηθεια κατρακυλαω 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14490

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
σε καταλαβαινω παρα πολυ με το θεμα του γλυκου!κι εγω ειμαι ικανη να προτιμησω αν πειναω να φαω γλυκο παρα φαγητο!!ομως αν μπορεσεις και κρατηθεις 3-4 μερες σιγα σιγα η επιθυμια ξεφουσκωνει!αληθεια σου λεω!οταν θες γλυκο σαν τρελη πιες πολυ νερο,φυγε απο το σπιτι,κανε γυμναστικη,στην αναγκη πιες ενα γλυκο καφε η΄ μια κοκα λαιτ η'μπουκωσου με λιγο τυρι και θα δεις θα τα καταφερεις!μη φας ομως κανονικο γλυκο γιατι θα πεσεις σε φαυλο κυκλο,θα θελεις κι αλλο ,κι αλλο...και τα 4 κιλα που εβαλες θα γινουν 14!το απευχομαι βεβαια αλλα δυστυχως δεν θελει και πολυ να χασεις τον ελεγχο.θα σου ελεγα να χεις και μια sweet balance για ωρα αναγκης αλλα τελικα μετα απο καταναλωση απειρων τετοιων προιοντων κατεληξα {ταπεινη μου γνωμη} οτι πρεπει να εισαι πολυ εγκρατης για να μην τη φας ολη και επισης νιωθω οτι με εθιζει τρομερα και το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει!ασε τις στομαχικες διαταραχες!!ισως σε βοηθησει στην αισθηση γλυκου να φτιαξεις μια σοκολατα ροφημα με κακαο λιγη κρεμα γαλακτος και ζαχαρινη,οσο λιγοτερη τοσο καλυτερα!
εγω αυτα κανω σε γενικες γραμμες και τα καταφερνω αρκετα καλα,γιατι κι εγω ξεφυγα το καλοκαιρι με γλυκα και ψωμια ,εβαλα παλι και φυσικα το φυσαω και δεν κρυωνει!αρα ξεκινα γερα χωρις χαζα γλυκα γιατι καηκαμε...κι εγω μαζι!!!που θα παει,θα τα καταφερουμε!

Απ: Re: Απ: βοηθεια κατρακυλαω 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14492

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Εγώ πάλι έχω πάντα στο ψυγείο μια τυπου μους-κρέμα (όχι τόσο αφρατη σαν μους αλλά ουτε και τοσο βαρια γευση σαν κρεμα) την οποια φτιαχνω χτυπώντας για κανα 5λεπτο 1 morfat στο τενεκεδακι και 125γρ σιροπι snb και όποτε έχω όρεξη για γλυκο τρωω 1-2 κουταλιες.(αυτο για μενα σημαινει 2-3 ισως και 4 φορες την μερα) Το καλό ειναι πως σου καλύπτει πληρως την σοκολατενια γευση και δεν μπορείς να φας παραπάνω γιατι σε μπουκώνει, όσο λύσσα και να έχεις για γλυκό. Και καλύπτει εμένα που ετρωγα ανετα 2 σοκολατες γαλακτος στην καθισιά. Επειδή και εγω δυστυχως εχω στο ψυγειο πειρασμους, το εκανα αυτο ωστε όταν ανοιγω το ψυγειο, να εχω πάντα κατι δικο μου γλυκο για να τρωω. Και εδω και σχεδον 3 μηνες με καλυπτει πληρως και δεν έχω κανει καμια παρασπονδια παρόλλα τα γλυκα που κατα καιρους περνανε απο το ψυγείο μας. Δοκιμασε το και εσυ μήπως και σου κάνει σαν μεθοδος.

Απ: Re: Απ: βοηθεια κατρακυλαω 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14494

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Και για γλυκακι της στιγμης μισο ποτηρι κρεμα γαλακτος με λιγο νεσκαφε κτυπημενο στο μιξερακι για φραπε μεχρι να γινει μους.Μπορεις να το κανεις και με κακαο κ με αρωμα μπανανας,φραουλας .Εγω το βρηκα πολυ αποτελεσματικο στις λιγουρες φιλη μου.Ζαχαρινη με μετρο,αλλα ζαχαρη ΚΑΘΟΛΟΥ τρελαινει τις ορμονες μας.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication