Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: kalos sas vrika!!!! sxetika me to proino?

kalos sas vrika!!!! sxetika me to proino? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14181

• dimitroula
  • Το Άβαταρ του/της dimitroula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Xaireto olous tous sunagonistes :P
I erotisi mou einai sxetika me to proino. Logo tis douleias mou prepei na sikonomai guro stis 5.30 opote einai ligo duskolo na sikonomai akoma pio noris gia na ftiaxno omeleta. Episeis einai ligo varu na trow proi-proi mpeikon i' psari. Ythela lipon na rotiso alles enallaktikes gia proino. Palia etroga 3-4 fruganies me vouturo. Eseis ti trote?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: kalos sas vrika!!!! sxetika me to proino? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14182

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Καλως ηρθες Δημητρουλλα (μεταξυ μας γραφε στα Ελληνικα γιατι δεν γλιτωνεις την παρατηρηση φιλη μου).Ρε αγαπουλλα 5 λεπτα θελει μια ομελεττα να γινει. Πιο γρηγορα την φτιαχνεις απο τις φρυγανιες που απο οτι βλεπεις δεν σε βοηθησαν ως τωρα.Κανε την προετοιμασια σου απο την προηγουμενη και ολα θα παν καλα.Εγω τσιγαριζω απο πριν μανιταρακια μπεικον πιπεριες και τις εχω στο ψυγειο καθως και τα τυρια ετοιμα και τα παντα κομμενα .Αλλη λυση ειναι και οι ετοιμες φρυγανιες της ατκινς στο μικροκυμματων με λιγο τυρακι και ριγανη.Ακομα και το ρουλλοψωμακι να το φτιαχνεις απο πριν μια χαρα θα ειναι, κανε και τις παραλλαγες οπως κανουν ολοι με καννελιτσα κτλπ.Εδω εχει τοσες συνταγουλλες και με λιγη φαντασια και υπομονη μπορεις να τις κανεις πρωινο.Μην κολλας σε κατι τετοια .
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dimitroula

Απ: kalos sas vrika!!!! sxetika me to proino? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14183

• chrysa74
  • Το Άβαταρ του/της chrysa74
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Κ αυγά βραστά απο το βράδυ με μαγιονέζα. Κ ρολλάκια ζαμπον τυρι.

Απ: kalos sas vrika!!!! sxetika me to proino? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14184

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Καλως ηρθες στην παρεα!!
Εγω τωρα ειμαι στο εξοχικο ..πριν φυγω βρηκα μια συνταγη στα αλμυρα ..ψωμακι του τοστ με 1 υ/δ απο μια κοπελα την mary το εφτιαξα πριν φυγω ..και εβγαλα 3 τοστακια!!!!! τα γεμισα μεσα με φετες γαλοπουλας τυρακι κι αλλο γιατι εχει 90 γρ. η συνταγη τα εκλεισα ομορφα με ζελατινα ...και με ψυγειακι να στο εξοχικο!!! εχω 3 μερες τοστακι ...χρειαστηκαν 3 αυγα - αρα 1 αυγο καθε μερα οχι ..2 ...και ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!! Βρηκα και μπαρες ΑΤΚΙΝΣ σοκολατα στο σουπερ και οι δικοι μου στο εξοχικο τα εχασαν!!! τοστακι και σοκολατα???? μπααα???
Μπορεις λοιποννα ετοιμαζεις ανα 3ημερο τα τοστακια σου ...Επισης και το ρουλοψωμακι το εχω κανει βραδυ και το πηρα γραφειο ...ξυπναω ..6.00 ..κοντα ειμαστε ..χα!!
Μετα ειναι και τα στανταρ..αυγο βραστο ..ρολα ζαμπονακι γεμιστα με κρεμα τυρι ...
ΑΑΑ!! επισης εχω κανει και ζελεδακι σε καποια μικρα ταπερακια με καπακι που εχω ...και εχω παρει κι αυτα στο γραφειοοο ..
Η κοπελα που ειναι μαζι μου στο γραφειο ...ξεκινησε διατροφη χαμηλη σε υδατανθρακες!!!!
Ε!! με τοσα που ειδε!!!
φιλια σε ολους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Εβιτα
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication