Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά...

Μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1086

• Kelly
  • Το Άβαταρ του/της Kelly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαίρεται!
Θα ήθελα απεγνωσμένα τη συμβουλή σας καθώς ενώ υποτίθεται ότι είμαι στη 10 μέρα της Ατκινς, δυστυχώς, ενώ τις πρωτες 4 ημέρες όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά (απο 85 κιλά πήγα γρήγορα 83.2) μετά δεν ξέρω γιατί, άρχισα να παίρνω απότομα την ανηφόρα.
Σήμερα είμαι 86,5. Αυτό που πιθανολογώ είναι οτι, αν δεν έχω περάσει το επιτρεπόμενο όριο των 20 γρ. σίγουρα θα έχω φάει κάτι που δεν επιτρέπεται. Δυστυχώς έχω μεγάλη αδυναμία στα γλυκά και ενώ προσπάθησα να το καταπολεμήσω τρώγωντας περισσότερα λιπαρά, (λουκάνικα lidl 0,5 gr, ζαμπόν lidl <1 gr, σαλάμια lidl 0,5 gr, τυριά lidl <1gr ή 0 gr, lanchion meat 0,5 gr) κυρίως τηγανητά, πάλι είχα μεγάλη επιθυμία για γλυκό.
Έτσι, ακολούθησα κάποιες συνταγές , (κρέμα γάλακτος κ 1 κουτ. σοκολάτα σκόνη γιώτης και ζελέ χωρίς ζάχαρη). Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι αρκετά λαίμαργη και έφαγα επί τρεις μέρες 3 κρέμες γάλακτος lidl των 200γρ με 3,6 υδατ/κες/ 100γρ τις άλλες έφαγα ζελέ.
Πιστεύτετε ότι ήταν μεγάλη κρεπάλη ή δεν πρέπει να τρώμε στο πρώτο 15ήμερο καθόλου τέτοιες τροφές? Μήπως δεν ταιριάζει για μένα αυτή η δίαιτα, που μου αρέσουν τόσο πολύτα γλυκά? :(
Η αλήθεια είναι ότι το πάχος μου οφείλεται κατά πολύ και στην ψυχοσύνθεσή μου, όπου είμαι αρκετά κυκλοθυμηκή και ευαίσθητη και τις περισσότερες φορές τρώω το θυμό μου, τη στεναχώρια μου, τη μοναξιά μου.... κτλ.:( (
Συγνώμη αν σας ζαλίζω με βλακείες. αλλά είχα ανάγκη να το πώ.
Ευχαριστώ!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1089

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χωρίς να ειμαι απο τους παλιους στην κοινοτητα θα σου πω την άποψή μου.Κράτα γερά.Μπορει να περιμένεις να αδιαθετήσεις μήπως?
Το καλυτερο ειναι πως μιλάς με ανθρωπους που ειναι ευαίσθητοι στο θέμα των κιλών και της πείνας.
Δεν αδυνατιζεις σε μια μερα.Οταν θα Θέλεις να φας καποιο γλυκο γραφε στο site.Κάποιος μπορει να ειναι στην ιδια κατάσταση εκείνη την ώρα.
Έχω την εντυπωση παντως οτι με τη βοηθεια απο τις/τους παλιες/ους θα καταφερεις να χασεις οσα θελεις.
Μ΄αρέσει να λεω ότι όλα ειναι στο μυαλό μας.Μπορουμε να κάνουμε τα παντα αρκει να το θελήσουμε.

Re: Μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1091

• Kelly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
NAI Hemma, όντως περίμενα.... :oops:
Σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα και μάλιστα και μόνο που έγραψα εδώ χθες κατάφερα να συγκρατηθώ και να μηn τη χαλάσω (στο τσακ ήμουν!!!). :D
Βρήκα ξανά κουράγιο και αποφάσισα να ζυγίζομαι πιο αραιά, (1 φορά την εβδομάδα). Αυτά για την ώρα! Ευχαριστώ πολύ :D

Re: Μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1092

• Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kelly,αν σε βοηθαει αυτο... ξεκινησα 83,5 κιλα. Κοντευω να φτασω -10 κιλα.
Βοηθησε πολυ αυτο το site.Κρατα λοιπον γερα.Και πανω απ΄ολα διασκεδασέ το.
Σνιτσελ με μαγιονεζα? Ούτε στα πιο τρελα μου ονειρα.Ειναι απολαυση.Κρατα γερά.

Re: Μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1093

• Kelly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Hemma, ειλικρινά σ΄ευχαριστώ, απλά εδώ και 4 χρόνια που πηρα απότομα 16 κιλά και αυτά στην πραγματικότητα θέλω να χάσω (απο 86 να φτάσω κάποια στιγμή τα 70), δεν έχω συνηθήσει να τρώω έτσι άφοβα τόσο λίπος, τηγανητά, λουκάνικα, σαλάμια, τυριά, πάντα έτρωγα με μέτρο, ίσως γι άυτό να έχω πανικοβληθεί.
Ήμουν τόσο συγκρατημένη με τις θερμίδες, (άλλο που πάντα χαλούσα τη διατροφή με γλυκά...)αλλά τουλάχιστον στο φαγητό ήμουν πολύ αυστηρή, δεν έτρωγα περισσότερο φαγητό απο μια ισορροπημένη δίαιτα.
Το πάθος μου ειλικρινά είναι τα γλυκά, γι΄αυτό και με την Άτκινς ελπίζω να τα καταφέρω καλύτερα, αφού η κρέμα γάλακτος και ο ζελές είναι αρκετά προσιτά (κατά την άποψή μου πάντα :wink: ).

Re: Μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1095

• Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kelly,μου κανει ακομα τρομερη εντυπωση.Ειναι αδυνατον.Για βραδυνο εφαγα ομελετα και λουκανικα και μαγιονεζα.!!!
Εξετασεις που εχουν κανει ορισμενοι στο site ειναι καταπληκτικες.
Τοσα χρονια τελικα κοιμομουν?Τι να πω.Εχω παθει πλάκα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication