Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: H 2η ή η 3η φορά στην Άτκινς. Γιατί ζορίζεσαι!

Re: H 2η ή η 3η φορά στην Άτκινς. Γιατί ζορίζεσαι! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #11465

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
@ευθυμία:
Για την πτώση των μαλλιών ευθύνεται πολύ συχνά το στρες και ακόμα περισσότερο κάποια ανωμαλία στις ορμόνες. Πριν κατηγορήσεις τον τρόπο διατροφής, τα προϊόντα για ταμαλλιά που χρησιμοποιείς και το styling που επιλέγεις, τσέκαρε τις ορμόνες σου. Συνήθως τα αυξημένα επίπεδα τεδτοστερόνης προκαλούν τριχόπτωση στο κεφάλι και ενίσχυση της τριχοφυίας στο σώμα. Επίσης η τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται και σε διαταραχές του θυροειδούς αδένα.

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: H 2η ή η 3η φορά στην Άτκινς. Γιατί ζορίζεσαι! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #11471

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Δηλαδή όταν σας γράφω ότι έκανα ότι εξετάσεις υπάρχουν και δεν και τελικά δεν βρήκα πού να το αποδώσω δεν είμαι σαφής;Και αν διαβάσεις καλά το post ,θα διαπιστώσεις ότι δεν κατηγορώ τη διατροφή,αλλά ψάχνω να βρώ επιβεβαίωση για αυτήν!

Re: H 2η ή η 3η φορά στην Άτκινς. Γιατί ζορίζεσαι! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #11472

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α!!!!και να μήν ξεχνάμε και τη πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος,η οποία νομίζω ότι αποκλείει το θέμα των καημένων ταλαίπωρων ορμονών(για τα πάντα τις κατηγορούμε τις άμοιρες)!

Re: H 2η ή η 3η φορά στην Άτκινς. Γιατί ζορίζεσαι! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #11474

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Eυθυμια..
Δυστυχως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κ γω εδω κ 4 μηνες περιπου, πεφτουν αμετρητες τριχες, αλλα κ η Μαρινα, απ οτι εχω διαβασει, ειχε το ιδιο προβλημα για 6 μηνες, αλλα τωρα καμμια σχεση με το τι ειχε πριν τη διατροφη.. ουτε κ γω εχω καποιο αλλο προβλημα (εκανα τις εξετασεις μου), αλλα κ δεν αραιωσε το μαλλι..τουναντιον εχω πολλες φυτρες, δεν σπανε οσα εχω κ εχουν μακρυνει οπως ποτε χωρις "υποψια" ψαλιδας..το πεσιμο.πεσιμο ομως, στο λουσιμο κ στο χτενισμα..κανω υπομονη για το 6μηνο, ελπιζω καποια στιγμη να σταματησει..οταν σκουπιζω εχω μπροστα μου την διαφημιση του swiffer με κεινη τη μπαλιτσα που χει παρει τα μπογαλακια της -μονο που ακομα τη μαζευω εγω, ανυπομονω να τη δω να πηγαινει στον αγυριστο! (δεδομενου οτι ειμαστε 5 κ ολο κ κατι τις πεφτει κ απ τους αλλους!)
Ειμαι σε φαση συντηρησης μετα τις γιορτες..δε λεω να ξαναξεκινησω για τα τελευταια 5 (αντε να δουμε ποτε!!) αλλα χωρις απαγορευμενα, τρωω απ ολα, κ δεν εβαλα παρα 1.5 (σαβουριασα, παραπονο δεν εχω)κ ειμαι σταθερη..ειμαι εξαιρετικα καλα απ ολες τις αποψεις, εξετασεις - διαθεση - εμφανιση αλλα πρεπει να φτασω κ στο στοχο μου καποια στιγμη..αντε να το παρουμε αποφαση κ ποστιασουμε κ μεις με τη mini..
Καλη μας συνεχεια λοιπον..

Re: H 2η ή η 3η φορά στην Άτκινς. Γιατί ζορίζεσαι! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #11476

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Aπο το στόμα σου .......και στου Αλλάχ το αυτί!Τόσα χρόνια ο άλλος δεν ακούει ,άρα ας αλλάξουμε κυβέρνηση για να δούμε τί θα γίνει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εγώ εκφράζω εκ νέου την ανησυχία μου ,γιατί μου έχει γίνει φοβία και θέλω να τη διώξω!Ή η άλλη πιθανότητα όπως είπα είναι ,να βρήκα καινούρια δικαιολογία για σαβούριασμα.Αλλά θέλω να ξέρω ,τί απο τα δύο κάνω!!!!

Re: H 2η ή η 3η φορά στην Άτκινς. Γιατί ζορίζεσαι! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #11481

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
κοριτσια, αν η ατκινς προκαλουσε τριχοπτωση θα ειμαστα ολες φαλακρες.εγω εναμιση χρονο στην ατκινς και τα μαλλια μου πιο γερα και δυνατα.η αδελφη μου που δεν κανει καμμια διαιτα -διατροφη εχει φοβερη τριχοπτωση και τρεχει σε δερματολογους.ευτυχως που δεν την επισα για ατκινς γιατι θα θεορωσε την διατροφη αιτια της τριχοπτωσης.μιλαμε αδειασε το κεφαλι της.πιστευω οτι καπου αλλου πρεπει να ψαξετε την αιτια της τριχοπτωσης .τουλαχιστον εγω ετσι πιστευω
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Syndication