Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Πώς αντέξατε την πρώτη φάση?

Re: Πώς αντέξατε την πρώτη φάση? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9419

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Οι συνταγές των γλυκών και των φαγητών είναι άπαιχτες. Θα καταλήξεις με το μόνιμο πλέον ερώτημα "εγώ τώρα κάνω δίαιτα;" την ώρα που θα καταβροχθίζεις τα γλυκάκια και τις πίτες. Ναι, κάνεις δίαιτα. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πώς αντέξατε την πρώτη φάση? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9420

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μακάρι! Τις έχω δει τις συνταγές και μου άρεσαν πολύ, απλά σκεφτόμουν να τις κάνω απο τη δεύτερη φάση και μετά... Θα πάω σούπερ τότε το απόγευμα να προμηθευτώ μερικά "απαγορευμένα"... Ευχαριστώ!

Re: Πώς αντέξατε την πρώτη φάση? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9421

• eirinoula
  • Το Άβαταρ του/της eirinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γιατί στον ατμό το κρέας σου ή το ψάρι και γιατί γιαουρτάκι το βράδυ μόνο;
βάλτο στο φούρνο παιδάκι μου!
βάλτο στο αντικολλητικό τηγάνι με το λαδάκι του, βάλε λαδάκι στη σαλάτα σου, ελληνικό ελαιόλαδο που είναι και τρομερά υγιεινό, φτιάξε κοτοπουλάκι με μανιτάρια αλά κρεμ, το αλα κρεμ δε χρειάζεται πολλή κρεμ και λίγη μια χαρά αλα κρεμ γίνεται!φτιάξε ομελέτα με κολοκυθάκια (μούρλια), φτιάξε μπιφτέκια χωρίς ψωμί με σάλτσα ροκφόρ το βράδυ να δεις Θεό κι ας είναι νωρίς δε χρειάζεται 11 το βράδυ, φαε στις 9 να κοιμηθεις και καλά!γενικώς γλέντα το λίγο, δες την αλλιώς που λέμε!!!! beach ach hug g

Re: Πώς αντέξατε την πρώτη φάση? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9422

• eirinoula
  • Το Άβαταρ του/της eirinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ότι θα φτανε η ώρα να δίνω συμβουλές εγώ που ήμουν τρελά ψαρωμένη και να το παίζω και έξυπνη, έμπειρη κ.λπ.!!! ποιος να το λεγε!! angel gel

Re: Πώς αντέξατε την πρώτη φάση? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9423

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
hehehe μου, συναδελφικους χαιρετισμους και απο μενα. Θα συμφωνησω με τις προλαλησασες, σε ολα οσα σου εγραψαν. Θα επιμεινω ομως σε καποια σημεια, απο τα γραφομενα σου.
στο κοτόπουλο ή ψάρι (μεγάλες μερίδες) στον ατμό με σαλάτα για μεσημεριανό, γαλοπούλα με μίλνερ
Γιατι αγαπη μου το κανεις αυτο στον εαυτο σου; Ολες καναμε τετοιες διαιτες της πεινας, γι αυτο και τις παρατησαμε, και ξαναπηραμε τα κιλα μας. Τι θα πει, "γαλοπουλα με μιλνερ"; Που ειναι το λιπακι που χρειαζεσαι για να κανεις κετωση;
Γι αυτο πεινας καλη μου. Τα ψαρια και τα κοτοπουλα στον ατμο, αστα για την γιαγια σου, κι εσυ κοιτα να λαδωσεις το αντερακι σου. Θα χορταινεις, θα χανεις και δεν θα πεινας!!!!!
love your self

Re: Πώς αντέξατε την πρώτη φάση? 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9424

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χααα, φτιάξε μπιφτέκι να δεις Θεό λέει... καλό!
Τα πιο λιπαρά και τις συνταγές τα είχα αφήσει για τη δεύτερη φάση, είπα να ξεκινήσω πιο "αποτοξινωτικά" και στεγνά, μάλλον λάθος μου.
Το φιλέτο που είχα για σήμερα το άφησα να το κάνω αύριο με τα μανιτάρια αλα κρεμ που μου είπες ειρηνούλα. Σήμερα έφαγα ομελέτα με γαλοπούλα και αρκετό κασέρι. Καλά που έγραψα τελικά, θα σταματούσα... Καλή συνέχεια σε όλες μας hug g
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication