Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ζαχαρινη και πολυβιταμινες

Re: ζαχαρινη και πολυβιταμινες 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8416

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Είσαι ψαχτήρι τελικά. Όντως η σκόνη της cologran είναι από ασπαρτάμη και οι ταμπλετίτσες από κυκλαμικό νάτριο. Δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται αυτό, προφανώς κατασκευάζονται σε διαφορετικά εργαστήρια παρόλο που είναι της ίδιας εταιρείας. Οπότε ή τα παίρνεις εναλλάξ, ή απλά παίρνεις τις ταμπλετίτσες και τις διαλύεις σε λίγο νεράκι όταν θες να τις βάλεις σε γλυκά κλπ κλπ.

Όσο για το ζαμπό και το μπέικο μην χαλάς την μη-ζαχαρένια σου από τώρα. Μένε εσύ κάτω από 20 και μετά αρχίζεις να φορτώνεις το κεφάλι σου με τις λοιπές πληροφορίες.
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ζαχαρινη και πολυβιταμινες 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9481

• thomasskoy
  • Το Άβαταρ του/της thomasskoy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδια επιτελους ξεκινησα και εγω την διατροφη.αλλα παντα στην αρχη θα υπαρχουν και αποριες.ετσι και εγω εχω απορια σχετικα με την ζαχαρινη.γιατον καφε πηρα απο το lidl ταμπλετες.Τωρα αν θελουμε να φτιαξουμε κανενα γλυκατι τι προτεινετε?γιατι δεν λεει να λυωνουμε ταμπλετες.
τωρα στα τυρια και στα αλαντικα εχω και εκει 1 θεματακι.
πχ πηρα κιτρινο τυρι τρικαλινο με 0% υδατανθρακες.ποιο αλλο εχει τα πιο λιγοτερα λιπαρα γοοντα, μοτσαρελα,κασερι?κατι αλλο?
και απο αλαντικα πηρα μια μορταδελα απο το lidl με λιγους υδατανθρακες.Τι αλλα αλαντικα μπορω να φαω?
θα τρωω μικρα κοματια ετσι κιαλιως για την δουλεια.
αυτα για αρχη και ευχαριστω.

Re: ζαχαρινη και πολυβιταμινες 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9513

• thomasskoy
  • Το Άβαταρ του/της thomasskoy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επισης οσες ζαχαρινες σε σκονη ειδα προσεξα οτι δεν ηταν κατω απο τα 70g.Aρα ειναι παρα πολες.Αν θελουμε να φτιαξουμε 1 γλυκακι δεν θα ανεβουμε πολυ σε υδατανθρακες? για πεστε μου βρε παιδια τι να κανω πριν με πιασουν υπογλυκεμιες hungry ngry

Re: ζαχαρινη και πολυβιταμινες 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9516

• lydia
  • Το Άβαταρ του/της lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
οι ζαχαρίνη cologram σε ταμπλέτες έχουν μηδαμινούς υδατάνθρακες και ακόμα και για γλυκά, αν της λιώσεις πχ με ενα κουταλάκι γίνονται σκόνη, μια χαρά ανακατέβονται στο μίγμα. Επίσης ζαχαρίνη σε σκόνη , 70γρ είναι πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα για να μπει σε ενα γλυκό εκτός και αν μιλάμε για γλυκό πολλών μερίδων. Σκέψου οτι αντιστοιχει σε τόσο όγκο ζάχαρης ή και περισσότερη.

Οι ταμπλέτες είναι καλύτερη λύση για να ξεγοιάσεις τελείως από τους υδατάνθρακες και είναι και πολύ πιο οικονομικές.

Re: ζαχαρινη και πολυβιταμινες 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9522

• eirene
  • Το Άβαταρ του/της eirene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα,

Παιδιά έχει κάποιος/α άποψη γιά τα γλυκαντικά προϊόντα ξυλιτόλη και κυρίως ερυθριτόλη;;; Δύσκολο να βρεθούν στην Ελλάδα βέβαια, αλλά η πρώτη κυκλοφορεί ευρέως στην Αγγλία και η δεύτερη σχεδόν αποκλειστικά στις Η.Π.Α..

Έχω ξεκινήσει πολύ χαλαρά εδώ και λίγες εβδομάδες, έχω "μελετήσει" διάφορες ευρεσιτεχνικές και ευφάνταστες συνταγές σας, αλλά φοβάμαι ότι προσκρούω σε διάφορες περίεργες τροφικές δυσανεξίες που μου δυσκολεύουν την απώλεια βάρους (κάτι λίγοι πόντοι έπαιξαν, κυρίως στην αρχή).
Επειδή δεν είμαι απόλυτα σίγουρη και είμαι (μισο)αποφασισμένη να συγκρατηθώ, lol, προσπαθώ να χρησιμοποιώ τουλάχιστον όσο λιγότερο χημικά προερχόμενες/εξαρτώμενες πρώτες ύλες μπορώ.

Ήδη χρησιμοποιώ ως γλυκαντικό Natreen, αλλά λέω να οργανωθώ κάπως καλύτερα κυρίως με ερυθριτόλη και άλλα (π.χ. ολικής άλεσης ταχίνι, γάλα καρύδας αντί για κρέμα γάλακτος/γάλα κ.λπ.).

Πολλά είπα και, εν τέλει, πάσα προσφορά (γνώμης) δεκτή.

P.S: Το ιπποφαές που αναφέρθηκε παραπάνω είναι κούκλα!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication