yiadas κατ αρχάς δεν μας είπες κάτι:στον ένα μήνα της ενεργοποίησης, έχασες καθόλου? Επειδή είμαι σε ανάλογη φάση (καθόλου απώλεια για 40 μέρες, έχασα 1/2 κιλό και τώρα η ζυγαριά μου το χαρίζει πίσω πάλι!!!)2 εξηγήσεις μπορώ να δώσω:
1. Καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες απ όσες χρειάζεσαι, με αποτέλεσμα ναι μεν να καισ λίπος (μωβ ταινίες), αλλά να είναι απλά το λίπος που τρως
2. Σου συμβαίνει κάτι ανάλογο με εμένα: Αγόρασα ζυγαριά λιπομετρητή. την οποία χρησιμοποιώ πιο πολύ για να βλέπω διαφορές και όχι απόλυτες τιμές. Στα κιλά λοιπόν, δείχνει πως πήρα πίσω το κιλό που με τόοοοοο σο κόπο έχασα. Όμως το ποσοστό λίπους έχει μειωθεί και έχει αυξηθεί το ποσοστό νερού.

Γι'αυτό: κάνε τους υπολογισμούς σου ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν τρώς 2500 θερμίδες την ημέρα, αλλά κάτω από 2000-1800 (εξαρτάται βέβαια), και για να έχεις καλύτερη εικόνα, πάρε μια μεζουρίτσα και μέτρα τα πάντα: στήθος, μέση, περιφέρεια, μηρούς, γάμπα, καρπό, δικέφαλους...όλα. Καλύτερο και από λιπομετρητές. Εγώ αυτό ξεκίνησα από χθες, και περιμένω να δω τι γίνεται!!