Stardust έγραψε:
βασικα πιστευω πως ολα ειναι δυνητικα καρκινογονα![/quote]
Τότε γιατί τα χρησιμοποιείς?
οταν λεω ολα δεν εννοω μονο τα σκευασματα και τα φαρμακα, αλλα μεχρι και τον αερα που αναπνεουμε. προσπαθω οχι για το μεγαλυτερο καλο αλλα για το μικροτερο κακο
[/quote]πες με καχυποπτη. τη σημερον ημερα ποιος δεν ειναι;[/quote]
Και εγώ είμαι γι'αυτό την ψάχνω την δουλειά!
κι εγω οπως και οι περισσοτεροι, ελπιζω, ψαχνουν απλως δεν εχουν τα εργαλεια. οπως λες και οι περισσοτεροι γιατροι εχουν αγνοια τοσο για τα συμπληρωματα οσο και για την ατκινς. οπως σου ξαναειπα οταν εκθετεις ολοκληρωμενα τις γνωσεις σου ως εργαλειο εισαι πειστικοτερος. το να μου λες να κανω ή να μην κανω κατι επειδη..με συμπαθησες , ε, δεν λεει και πολλα!
[/quote]εξακολουθω να θεωρω πως πιθανα δεν την ανεφερε για να μην φανει ως διαφημιση. πιθανα βεβαια απλως να μην την ενεκρινε[/quote]
Η σπιρουλίνα είναι ένα φύκος δεν είναι ενα εμπορικό σκευασμα, για να θεωρηθεί οτι κάνει διαφήμιση θα έπρεπε να πει πάρτε την Σπιρουλίνα μάρκας 'Με έκαψες' για παράδειγμα!
Όπως λέει παρτε L-καρνιτίνη και δε λέει ποια L-καρνιτίνη, αλλά εσυ διαλέγεις την μάρκα που σου αρέσει!
την σπιρουλινα την βρηκα μονο σε δυο εκδοχες με ενα ονομα: "σπιρουλινα ευβοιας" και "σπιρουλινα" της marcus rohrer. η δευτερη παραγεται στη χαβαη και καλυπτει το 90% της αγορας. φανταζομαι πως θα εχει κι αλλες αλλα τον καιρο του ατκινς το πιο πιθανο στο δικο μου το μυαλο ειναι το μονοπωλειο απο πλευρας της χαβαης.
[/quote]μικροκυστινες... δεν τις ξερω τις κυριες![/quote]
Εβαλες λιγάκι ειρωνία και εσύ ή μου φαίνεται?
εγω σε ευχαριστησα για τα φωτα σου, σου παραδεχτηκα το λαθος μου και πεταξα την επιλογη και την αγορα μου στα σκουπιδια. το οτι εχω κατι στο υφος της γραφης μου πιο παιχνιδιαρικο ας πουμε ειναι κατι που ανακαλυπτεις ευκολα σχεδον σε ολα μου τα ποστς. αλλωστε αυτες οι "αγνωστες κυριες" καναν τη διαφορα και τη μεταστροφη μου. αληθεια τωρα αμα ειρωνευτω...θα το καταλαβεις!
[/quote]μπορει ολο αυτο με τα συμπληρωματα και τις αντιπαραθεσεις και τις αμφισβητησεις να το θεωρεις κουραστικο και ψυχοφθορο αλλα αν το χαρηκες εστω και λιγο[/quote]
Το χάρηκα πάρα πολύ, απλά φοβήθηκα μην το τραβήξουμε πολύ και γίνει επι προσωπικου το θέμα!
χαιρομαι...προσωπικο θα ηταν να με πεις κοντη, ασχημη και χαζη συγκριτικα με καποιον νανο, τον κουασιμοδο και την αλεξανδρατου. οχι για την σπιρουλινα..! ε... τον σηκωνω γενικα (τον χαβαλε)!
Και όχι δεν θα χρειστεί να το γυρίσεις στον πλυθηντικό ευγενείας,είμαι 30 στα 31
τοτε μαλλον εσυ πρεπει να μου μιλας στον πληθυντικο. σε περναω κατα 4
να'σαι καλα, ξυπνησαμε λιγακι. τον τελευταιο καιρο δεν κουνιοταν φυλλο.