Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: plzzz help !!! tha trelathw !!!

Re: plzzz help !!! tha trelathw !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10696

• eleniii
  • Το Άβαταρ του/της eleniii
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έχεις δίκιο είναι ένας καλός τρόπος να μην ξεφύγω πολύ... 'Αλλωστε όσο περνάνε οι μέρες και συνηθίζω τη δίαιτα τόσο δεν μου πάει η καρδιά να τη χαλάσω και να πάνε στράφη όλα αυτά τα βράδια που με βασάνιζαν μιας και η σοκολάτα ήταν μονίμως στο κεφάλι μου !!!! Αυτό που με στεναχωρεί ακόμα είναι πως νιώθω οτι τουλάχιστον αυτον τον καιρό κάνω άδικα την δίαιτα και βασανίζομαι χωρίς λόγο γιατί περιμένω περίοδο και νομίζω οτι μπορεί να πάρω κιολας αντι να χάσω. Δεν έχω και σταθερό κύκλο αλλά τέτοια περίοδο θα μου έρθει σίγουρα. Έχουν αρχίσει και οι μικροί πόνοι που με ειδοποιούν. Η περίοδός μου είναι τόσο ασταθής που μπορεί να μου έρθει και σε 7-8 μέρες πάρα το πρήξιμο και όλα τα άλλα που σχετίζονται. Την δίαιτα την κάνω εδώ και 4 μέρες μήπως να τη σταματούσα και να την ξαναρχιζα μετά την περίοδο ? :roll:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: plzzz help !!! tha trelathw !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10697

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όχι Ελένη μην τη σταματήσεις. Δεν υπάρχει λόγος. Θα αρχίσεις να τρως υδατάνθρακες και θα πρηστείς χειρότερα. Δεν πειράζει και να πάρεις, θα είναι κατακράτηση λόγω περιόδου. Μετα που θα τελειώσεις θα δεις αποτελέσματα μαζεμένα. Μην την αντιμετοπίζεις σαν δίαιτα την Άτκινς αλλά σαν νέο τρόπο διατροφής. Βρες κάποιο υποκατάστατο και για τις ώρες που θες σοκολάτα απο τις γλυκές συνταξές που έχουν γράψει εδώ οι κοπελιές και θα πάνε όλα καλά. :)

Re: plzzz help !!! tha trelathw !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10698

• eleniii
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για να το λέτε εσείς που ξέρετε καλύτερα αξίζει να προσπαθήσω! Μακάρι να πάνε όλα όπως τα λές !!!!! :!: Εσύ γενικά είσαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα που βλέπεις? Πόσο καιρό ακολουθείς αυτό το πρόγραμμα?

Re: plzzz help !!! tha trelathw !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10699

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένη όχι τόσο σε κιλά αλλά σε πόντους. Δηλαδή κιλά είχα καταφέρει και με άλλες δίαιτες να χάσω αλλά δε φαινόταν τόση αλλαγή στα ρούχα μου. Την είχα σταματήσει κι εγώ κατα καιρούς και έτρωγα υδατάνθρακες αλλά κατάλαβα οτι έκανα χαζομάρα, γι αυτό σου το λέω. Μη βιάζεσαι. Είσαι στην αρχή ακόμη. Βρες τι σου πάει και τι όχι και προσάρμοσε τη διατροφή στα μέτρα σου. Την ξαναξεκίνησα το Σεπτέμβρη γιατί το καλοκαίρι είχα σταματήσει και τις πρώτες μέρες είχα απελπιστεί κι εγώ γιατί μου φαινόταν μονότονη και είχα αηδιάσει κοτόπουλο σαλάτα όλη την ώρα αλλά ετοιμάζω 2 φορές την εβδομάδα πια φαγητά και γλυκά για τις υπόλοιπες μέρες και δεν καταλαβαίνω πια οτι κάνω δίαιτα. Καλό είναι να παίρνεις και βιταμίνες σαν συμπλήρωμα... goodluck odluck

Re: plzzz help !!! tha trelathw !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10700

• eleniii
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σκέφτομαι και εγω να ακολουθήσω μερικές απο τις συνταγές με τα γλυκά αλλά αργότερα αφου ξεκινήσω να χάνω.... wordthanx rdthanx και πάλι για τις οδηγίες !
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication