Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Διαπιστωση....

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2405

• Madraoulas
  • Το Άβαταρ του/της Madraoulas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
απο Παρασκευη πρωι μεχρι Κυριακη απογευμα ειχα παει Λαρισα για ενα γαμο...
διατροφη (σαλατες και κρεατακια)..μια χαρα δλδ...
το βραδυ του Σαββατου στο τραπεζι κι επειδη πειναγα //λογω του οτι γυρναγα ολη μερα για καφεδες και βολτες στην πολη(ασχετο..η χαρα του εσπρεσσο-για αντρες- και του shopping-για γυναικες- ειναι η Λαρισα)//...λεω ας φαω οτι εχει το μενου....
εκτος απο την σαλατα(μαρουλακι και ντοματουλα) και λιγο κοτοπουλο στην αρχη(μια χαρα δλδ)..εφεραν κι ενα πιατο στον καθενα που ειχε...2 κομματια χοιρινο βραστο με μια σαλτσα περιεργη...3-4 πατατες ψητες...2 κρεμμυδακια γεμιστα με ρυζι και κατι σαν σαντυγι απο πανω...(δεν μου πολυαρεσαν αλλα δεν ειχε κατι αλλο να φαω)

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:..ε λοιπον αυτη η σαλτσα και το κρεμμυδο-ρυζο με τις πατατες εκαναν ολη τη διαφορα....χωρις να ειναι πολυ ποσοτητα(μικρη θα ελεγα), αισθανομουν φουσκωμα για λιγη ωρα μετα και την επομενη το πρωι το στομαχι μου ηταν περιεργο οπως και η διαθεση μου...και ξερω πολυ καλα οτι ηταν απο το φαγητο

Το εκανα τεστ περισσοτερο στον εαυτο μου ολο αυτο και οντως...ειμαστε οτι τρωμε..σκεπτομενος την αριστη ψυχολογια μου ολο τον καιρο και για ποτε χαλασε με μια παρασπονδια..δεν αξιζει για καμια τροφη να χαλαμε τον εαυτο μας!..ετσι απλα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2433

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλά αυτό με τους γάμους και τις κοινωνικές εκδηλώσεις... Δεν φταίνε οι άνθρωποι, άντε να ξέρουν ότι δεν τρως κάποια πράγματα. Αλλά άντε εξήγα εσύ γιατί δεν τα τρως.

Πρέπει να προωθήσουμε τα μενού lowcarb και στα εστιατόρια, τα σαντουιτσάδικα, τα ketterings κλπ. Να τρως και να το φχαριστιέσαι βρε παιδί μου!
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2435

• Madraoulas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εχεις δικιο Marina....
τωρα τελευταια καταλαβα ποσο μεγαλο ρολο παιζει η διατροφη μας
και η συγκεκριμενη(χαμηλοι υδατανθρακες) - εστω και αν εγω δεν κανω αυστηρα ατκινς με max. 20 γρ. υδ.- ειναι πιστευω δωρο ζωης αλλα ο κοσμος ειναι ανενημερωτος.
Εχθες διαβαζα διαφορα αρθρα... μια φιλη μου εχει προβλημα ψωριασης..κι ενας λογος ΙΣΩΣ να ειναι (εκτος του ψυχολογικου) και η διατροφη της...αλλα δεν θελει ν ακουσει κουβεντα..οι γιατροι λεει ξερουν και οτι θα το εχει παντα...οι πιο πολλοι γιατροι ειναι ανενημερωτοι σε πολλα θεματα δυστυχως και το εχω διαπιστωσει..μονοι μας οτι κανουμε.

επαναλαμβανω:ο συνδυασμος αποκλεισμου τροφων(μετα το τεστ τροφικης δυσανεξιας) και της διατροφης με χαμηλους/επιλεγμενους υδατανθρακες με ακνει να νιωθω ανανεωμενος!!!...ευεξια!!...ουτε στερηση ουτε τιποτα
ευχαριστω

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2443

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σχετικά με την ψωρίαση, έχω σε μικρή έκταση κ σε συγκεκριμένο σημείο ψωρίαση από μικρή, το οποίο άλλοτε επιδεινώνεται κ άλλοτε το ξεχνάω. Καμία αλοιφή δεν βοηθάει μόνιμα, αυτό είτε το έχεις είτε όχι. Με τη διατροφή δεν έχω διαπιστώσει κάποια αλλαγή-για την ακρίβεια τώρα το μαθαίνω ότι μπορεί κ να βοηθάει. Θα έχω το νου μου να περιορίσω αυστηρά τους υδατάνθρακες μια βδομάδα κ να σου πω αν βλέπω κάτι, ώστε να πιέσεις ανάλογα κ την κοπελιά! Τα λέμε με νεότερα την άλλη Τρίτη λοιπόν!

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2452

• Madraoulas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nanage..κατ αρχην σ ευχαριστω
κ επισης να διευκρινισω οτι αυτο με την ψωριαση εχει αμεση σχεση με την γλουτενη(που περιλαμβανεται σε σιταρι-κριθαρι-σικαλη-βρωμη..δλδ υδ/κες απο γλουτενη )...και σ ενα search που εκανα βρηκα αμεση συνδεση γλουτενης και ψωριασης(μαζι με πολλα αλλα ασχημα)...δεσ το κι εσυ..μην κοψεις δλδ απλα υδ/κες αλλα αυτους που εχουν γλουτενη
να σαι καλα και αναμενομεν αποτελεσματα

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2665

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Madraoulas έγραψε:
Εχθες διαβαζα διαφορα αρθρα... μια φιλη μου εχει προβλημα ψωριασης..κι ενας λογος ΙΣΩΣ να ειναι (εκτος του ψυχολογικου) και η διατροφη της...αλλα δεν θελει ν ακουσει κουβεντα..οι γιατροι λεει ξερουν και οτι θα το εχει παντα...

Λοιπόν, αν και άργησα λίγο να σου απαντήσω, έρχομαι με νεότερα.
Η γλουτένη εκ των πραγμάτων βρίσκεται έξω από τη διατροφή μου, δλδ δεν τρώω δημητριακά κανενός είδους. Για τις 10 αυτές μέρες που σου υποσχέθηκα πείραμα, τήρησα το όριο των 20 γρ. υδ. Δεν έχω κάτι συγκλονιστικό να σου αναφέρω από άποψη βελτίωσης. Υπάρχει, δεν έφυγε, απλά οκ δεν κάνει κ μπαμ. Δυστυχώς και για την κοπελιά, και για σένα και για μένα.

Τέλος, πιστεύω ότι το θέμα της ψωρίασης επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όχι μόνο από τη διατροφή. Το στρες είναι ένας από τους καθοριστικότερους. Ή όταν ιδρώνει η περιοχή σε φαγουρίζει πάρα πολύ. Εγώ πχ αυτές τις μέρες είχα μετακόμιση, ήμουν άρρωστη με φαρυγγίτιδα κ έπαιρνα αντιβίωση. Όλα αυτά συνθέτουν το παζλ.

Τι να σου πω.. αν δεν μπορείς να την πεισεις ότι με την Άτκινς θα λυθεί το πρόβλημά της, μπορείς τουλάχιστον να της προτείνεις μία βδομάδα διακοπές σε ψυχρό μέρος (χαχα για να αποκλείσουμε την εφίδρωση και το στρες της καθημερινότητας!!) και με διατροφή που θα ορίζεις εσυ!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.113 δευτερόλεπτα

Syndication