Ακριβός όπως στα είπαν τα κορίτσια... Εγώ είμαι 80-100 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ας πούμε.. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι το εξής. Γιατί το παίρνεις τόσο βαριά το θέμα??? Όλοι έχουμε αδυναμίες, πίστεψε με.. Και εγώ μπορούσα να τρώω πατάτες τηγανιτές κάθε μέρα (και σχεδόν το έκανα για αρκετά χρόνια..). Όπως και σφολιάτες και πίτες κλπ κλπ.. Ψωμί και ζυμαρικά δεν τρελαινόμουν ποτέ ας πούμε.
ΑΛΛΑ όλα αυτά δεν μου έλεγαν τίποτα και δεν είχα κανένα πρόβλημα να μην φάω για πολλές μέρες
ΑΡΚΕΙ να μην μου έκοβες τα γλυκά και τα ξίδια (ούζα μπύρες = τα χειρότερα!! )...............

Από την στιγμή όμως που πείρα την απόφαση και είδα ότι μια χαρά ζω και χωρίς αυτά, τα οποία εδώ που τα λέμε, εεεεεε οκ τα είχα υπερκαταναλώσει κι όλα, βρήκα την άκρη μου... Δηλαδή τελικά τι έγινε. Αφού στέγνωσα και άρχισα να δοκιμάζω που είναι το όριο μου στους υ/α αποφάσισα το μεγαλήτερο ποσοστό τους να το χαλάω στην μεγαλύτερη μακράν αδυναμία μου.... ΤΑ ΓΛΥΚΑ!!!!

Φυσικά δεν τρώω ένα κουβά από ότι, κάθε μέρα, αλλά πίστεψε με τρώω κάθε μέρα... Τις μάρες σοκολάτες μου, τις γκοφρέτες μου τα μέλια μου, τις ψαγμένες μαρμελάδες μου αλλά και ότι κάτσει από βαριά γλυκά, τις κουταλιές μου όμως. Την ημέρα που θα φάω τα ξυροκάρπια μου (2-3 φορές τη βδομάδα από 1-2 χουφτάρες κάσιους ή αμύγδαλα!!!) θα περιορίσω τα γλυκά. Το ίδιο και τη μέρα που θα φάω τα φρουτάκια μου ή θα ποιο τους χυμούς μου κλπ κλπ κλπ.
Ναι κάποια πράγματα τα έχω βγάλει σχεδόν τελείως από τη διατροφή μου όπως έχω πει πολλές φορές ... Πχ, πατάτες, μπύρες, ούζα, ζυμαρικά δεν με αφορούν ποια.. Αντί αυτών παίζουν εξ ίσου αγαπημένα πράγματα όμως όπως, κολοκυθάκια, κρασιά - βότκα-ουίσκι κλπ κλπ.. Το ψωμί ΠΑΝΤΑ μαύρο και όχι πάνω από 2 φέτες του τοστ (πολλές φορές δεν τρώω ούτε αυτές επειδή το ξεχνάω !!!! Κατάλοιπο της 8μηνης πλήρης αποχής

).
Και εν κατακλείδι ξέρεις κανέναν που να είναι φέτες και να τρώει ασύστολα τζανκ, γλυκά, σφολιάτες, καρμπονάρες, ψωμιά, πατάτες τηγανιτές κλπ κλπ???? Πίστεψε με δεν παίζει.. Αντίθετα ξέρω πολλούς που τρώνε ένα κοπάδι κρέας, μια θάλασσα ψάρια, ένα κοτέτσι ολόκληρο κλπ κλπ + όλα τα άλλα με μέτρο και είναι φέτες !!!! Είμαστε εμείς εδώ και όλοι όσοι προσέχουν την διατροφή τους χωρίς να πεινάνε ποτέ, δηλαδή που κρατάνε τους υ/α μακριά....

Κλείνοντας θέλω να σου πω και κάτι ακόμα. Είναι πολύ νωρίς να μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις .... Δεν οφελεί νομίζω να νταουνιάζεις σκεπτόμενη πως αφού και όταν, δεν θα ξαναφάς ποτέ το ένα ή το άλλο, 1ον γιατί όπως κατάλαβες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, απλά μέτρο όπως όλοι οι fit άνθρωποι θα πρέπει να έχεις και 2ον (και σημαντικότερο) η ψυχολογία σου με το καιρό που θα βλέπεις το σώμα σου να έρχεται στα ίσια του, θα ανέβει σε επίπεδα που θα βλέπεις τις πατάτες θα γελάς και ούτε που θα τις ακουμπάς, παρόλο που θα μπορείς

Καλή συνέχεια