Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: all new diet atkins?

Re: all new diet atkins? 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #811

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Άντε να σας πω. Δεν είναι κάτι το δύσκολο.

Από Δευτέρα ως Παρασκευή τρώμε 20-30 γραμμάρια υδατάνθρακες ημερισίως. Το Σαββατοκύριακο μπορούμε να φάμε όσους υδατάνθρακες θέλουμε, αρκεί να μην σκάσουμε από το φαί.

Η διατροφή αυτή εφαρμόζεται κυρίως από bodybuilders με την λογική ότι το ΣΚ ξαναγεμίζουν της πηγές τους με "άμεση" ενέργεια την οποία χρειάζονται για τους εξοντωτικούς ρυθμούς άσκησης λόγω των αγώνων. Είναι όμως και μια καλή λύση για να "ξεκολλάει" η ζυγαριά όταν έχουμε σταματήσει να χάνουμε. :D
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: all new diet atkins? 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #832

• katerinaki
  • Το Άβαταρ του/της katerinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να μαι κι εγω...άργησα να απαντήσω πολλές δουλειές!!!
Λοιπόν μάλλον η διατροφή που είπε η Marinaetres δεν είναι αυτή που εννοώ εγώ...
Ο τίτλος του βιβλίου είναι The All-New Atkins Advantage Book και ο συγγραφέας (τελοσπάντων αυτός που έκανε αυτή την έρευνα) είναι ο Stuart Trager.Ξερετε κάτι????
οσο για το ύψος μου θα προτιμούσα να ήμουν 1,70 το κατάλληλο υψος για γυναίκα..
το μόνο καλό είναι οτι τα κιλά μου δεν φαίνονται οι περισσότεροι δεν πιστεύουν οτι έχω τόσα κιλά.
Αυτά κορίτσια μου!

http://www.atkinsdietbulletinboard.com/ ... ntage.html

Re: all new diet atkins? 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #833

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katerinaki έγραψε:
οσο για το ύψος μου θα προτιμούσα να ήμουν 1,70 το κατάλληλο υψος για γυναίκα..

Αυτά κορίτσια μου!

http://www.atkinsdietbulletinboard.com/ ... ntage.html

τι θα πει κατάλληλο ύψος για γυναίκα;;;

αχεμ αχεμ....δεν ειναι single sex το φορουμ...υπάρχουνε και αντριδες... :lol:

Re: all new diet atkins? 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #834

• katerinaki
  • Το Άβαταρ του/της katerinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
abebablom φιλε μου συγνωμη για τ "κορίτσια μου" χαχα!!!
οσο για το ύψος σου απανατάω λέγοντας οτι δεν μπορώ να βάλω ψηλό παπούτσι (που αδυνατίζει κιόλας) και όλα τα ρούχα που μπορεί να μου μπαίνου μου είναι κονταααα?????κατάλαβεσ τώρα γιατι γκρινιάζω?
φιλάκια!

Re: all new diet atkins? 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #837

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Να μαι και εγώ, με την αγαπημένη μου τροφική δηλητηρίαση. Αυτό και αν είναι δίαιτα. Ότι και να σκεφτώ να βάλω στο στομάχι μου, μου έρχεται να ξεράσω, μόνο που το σκέφτομαι. Ας είναι καλά το ζαμπόν γαλοπούλας...

Λοιπόν στο δια ταύτα. Είδες πώς βγάζουν κάποιοι λεφτά; Απλά μαζεύοντας τα tips & tricks της Άτκινς σε ένα βιβλίο. Αυτά που λέει ο τύπος λοιπόν, είναι μερικά κολπάκια που κάνουν όσοι εφαρμόζουν την Άτκινς για πολύ καιρό. Όπως αυτό να μην τρώμε όλα τα λαχανικά εξαιτίας υψηλού glycemic index, ή να μετράμε τις φυτικές ίνες και τις πολυαλκοόλες ως υδατάνθρακες.

Κατερινάκι σε καταλαβαίνω απολύτως. Είμαι 1,72, χωρίς τα τακούνια. Τα οποία βάζω και φτάνω στο 1,845. Σιγά μην κάτσω να σκάσω. Όσο για τα ρούχα, το έχω πάρει απόφαση ότι θα φοράω παντελόνι large με ζώνη στην μέση για να φτάνουν τα μπατζάκια μέχρι κάτω και θα φοράω μπλούζες medium για να είναι τα μανίκια... στην θέση τους... :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: all new diet atkins? 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #852

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ναμαι κι εγω!! για την παραλαγη της διαιατα ςπου ανεφερε το katerinaki ψαχουλεψα εκει κατι λιγα(παρολο που δεν εχω καλη σχεση με την τεχνολογια), κ βρηκα μερικα πραγματα τα οποια ομως δε μου λενε κατι το διαφορετικο απο την διαιατα που κανω τωρα! ασε που δεν πολυκαταλαβα κιολας μερικα που λεει...δεν βρησκω καμια ουσιαστικη διαφορα, τα ιδια σταδια ειναι αντε σου δινει λιγο αβανταζ παραπανω υδατ.αλλα το ιδιο αποτελεσμα. αυτη ομως που ειπε η Marina πρεπει να το κανω για λιγο μηπως βοηθησει την κατασταση κ δεν κολλαω. ασε που μου φαινεται οτι σε χαλαρωνει κ λιγο κ σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις κ μια παρασπονδια ωστε να μη σου λειπουν καποια φαγητα ιδιως αν ακολουθεις την 1η φαση για πολυ καιρο κ εχεις την ταση να κανεις καταχρηση!α σε που καπου διαβασα οτι ο οργανισμος οταν κανει μια διαιτα εχει το δικαιωμα να φαει κατι παραπανω μια φορα την εβδομαδα αλλα μετα να επανελθει στο προγραμμα κανονικα, γιατι δεν προλαβαινει να "καταγραφει" στην μνημη, αρα κ να μπερδευτει ο οργανισμος, αρα κατα συνεπεια κ να χαλασει η διαιτα. μια στιγμη διαλειματος μονο... φιλοσοφισα παλι αλλα παιδια θα το δοκιμασω απο αυτη τη βδομαδα κιολας στα πλαισια της διατροφης που κανουμε, δηλαδη θα προσπαθησω να μη ξεφυγω κ να μη βαλω πολλους υδατ. στο ιδιο γευμα! κ θα σα πω! φιλια!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα

Syndication