Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τις συμβουλες σας παρακαλω

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7393

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνούμε σε όλα αυτά. Μη φανταστείς τπτ, δεν πλησιάζω ούτε στο χιλιόμετρο φάσεις ανορεξίας! Σοβαρά όμως.
Positive Positive Positive!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7402

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή μου anoiksi, νομίζω σου χω ξαναπεί τη γνώμη μου για το θέμα σου. Καταλαβαίνω ότι η αποδοχή των άλλων σε επηρεάζει.(Αν και επιμένω ότι η δική μες γνώμη για τον εαυτό μας μετράει περισσότερο). Σκέφτηκες ποτέ ότι το να πέσεις κι άλλο μπορεί να σου προκαλέσει ακόμα και προβλήματα υγείας? Δεν παίζουμε με αυτά!!!(άργησα λίγο αλλά το κατάλαβα)
Λοιπόν, σου έχω μια πρόταση: αντί να συνεχίζεις σε δίαιτα, γιατί δεν ξεκινάς γυμναστική? Όχι για να χάσεις τα κιλά που λες, αλλά για να σφίξεις σε αυτά που ήδη είσαι. Νομίζω ότι κάνει τη διαφορά. Π.χ. η Beyonce που κάπου την αναφέραμε παραπάνω, έχει όντως καμπύλες. Το θέμα είναι ότι είναι τόσο γυμνασμένη που δεν μπορείς να βρεις περιττό βάρος!!!
Το ότι σε λένε αφράτη νομίζω είναι υπερβολή! Μπορεί όμως να είσαι χαλαρή σε ορισμένα σημεία, και κάποιος ανίδεος να σου λέει "χάσε κι άλλο".
Έχω μια καλή φίλη η οποία είναι 1.55, στα 52 κιλά, και αφράτη δεν τη λες σε καμία περίπτωση. Απλά πριν ξεκινήσει γυμναστήριο είχε χαλαρή κοιλίτσα- τώρα δεν υπάρχει!!!
Αγάπησε τον εαυτό σου!!! Αν πραγματικά πιστεύεις ότι πρέπει να χάσεις κι άλλο, χάσε! Αλλά ακούγεσαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα της δίαιτάς σου μέχρι τώρα, και δεν νομίζω ότι πρέπει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία του "αδυνατίζω μέχρι να εξαφανιστώ"!!!

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7405

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Παιδια θα ξαναπώ τα χιλιοειπωμένα αλλά νομίζω ότι πρέπει!Την προσωπικότητα και την αξία μας δεν την καθορίζουν τα 5-10 κιλα παρακάτω που τόσο πολύ λαχταράμε όλοι μας!Σκεφτείτε ,πολύ σοβαρά όμως,και ρεαλιστικά,όχι συναισθηματικα,τί είναι τελικά αυτό που θα αλλάξει στη ζωή μας εάν εμείς χάσουμε αυτά τα περιβόητα 10 κιλα!Θα μας αποδεχτούν αυτοί που δεν μας αποδέχονται;Θα μας αγαπήσουν αυτοί που τους είμαστε αδιάφοροι;Θα πάρουμε προαγωγή; θα .....τί;ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που έχουμε στο μυαλό μας δεν θα αλλάξει !Το μόνο που θα αλλάξει είναι το νούμερο στα παντελόνια μας!Συμφωνώ απολύτως με τον stardust ότι όλο αυτό με το αδυνάτισμα είναι μια καλά στημένη βιομηχανία άκρατου κέρδους!Δεν λέω να αδιαφορήσει κανείς για όλα και να ακολουθήσει τα αδηφάγα ένστικτά του(εγώ έχω και τέτοια)και να γίνει διπλάσιος απο ότι η υγεία και μόνο αυτή θα έπρεπε να προστάζει!Σκεφτείτε μόνο πόσο αυτή η υποταγή μας στα πρότυπα που προβάλλονται ,έχει βοηθήσει τη βιομηχανία των ρούχων! Oi ίδιες την επέβαλαν δηλαδή!Γιατί πώς θα μπορούσαν να παράγουν τόσα μεγέθη,όσα οι άνθρωποι;ΟΧΙ!Είπαν οι βιομηχανίες!Δεν θα παράγω εγώ 20-30 μεγέθη!Είναι ζημιογόνο!ΕΣΥ θα αδυνατίσεις και θα χορέσεις στα 3 άντε στα4 μεγέθη που εγώ μεγαλόκαρδα θα παράξω!Και επειδή είσαι εσύ ,δέχομαι να βγάλω και ένα extra large...που...τέλος πάντων,ντροπή σου άμα το φοράς αλλά δεν θα σε πετάξουμε ακόμα στον καιάδα!Θα σε αφήσουμε να χτυπιέσαι σαν φραπές για να αδυνατίσεις και να χορέσεις στο large!
Αν αλλάξουν οι ανάγκες αλλάζουν και τα πρότυπα και τα προϊόντα!Στη γενιά μου για παράδειγμα ,αν μια γυναίκα φορούσε 40 νούμερο παπούτσι,ήταν αδύνατον να βρεί στην αγορά γόβα 40 νούμερο!Και να τη ζητούσε μόνο περνούσε το μαρτύριο στο οποίο σε υποβάλλουν και σήμερα οι πωλήτριες όταν ζητάς να δοκιμάσεις ένα ρουχαλάκι ,και σε κοιτάνε με εκείνο το ύφος των.........100.000 καρδιναλίων για να καταδεχτούν να σου πετάξουν στη μούρη...δεν έχουμε στο νούμερό σας κυρία μου!Σήμερα όμως που τα παιδιά έχουν αλλάξει μέγεθος ,(βελτιώθηκε η γενιά),η 40α γόβα δεν είναι ούτε δυσεύρετη,ούτε παράξενη!
Δεν λέω να αγνοήσουμε τα πάντα και να είμαστε εκτός συστήματος όχι γιατί δεν θέλω,αλλά γιατί δεν μπορώ να πολεμάω συνέχεια με τον κάθε ανεγκέφαλο!Θέλω να ξεκουράζομαι και να ηρεμώ,και έχω την ανάγκη να είμαι αποδεκτή ακόμα και απο τον ανεγκέφαλο που ανέφερα.Και ξέρω ότι δεν θα με αποδεχτούν όλοι,ότι και να κάνω!Αφού λοιπόν ένα μέρος μόνο των συνανθρώπων μου θα με αποδεχτούν,προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου και να με αποδεχτούν για μένα(όπως εγώ είμαι)και όχι να στριμωχτώ για να μπώ σε ένα καλούπι ,που ούτως ή άλλως κάποιοι θα το απορρίψουν!Μόνο απο τον εαυτό μας θα πρέπει να παίρνουμε έγκριση και μάλιστα να μην ξεχνάμε συχνά πυκνά να του υπενθυμίζουμε να μην επηρεάζεται τόσο απο τα πρότυπα προσπαθούν να του επιβάλλουν!
Κια ναί!Κι εγώ δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα έγιναν φίλοι μας οι Τούρκοι!

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7409

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καλα, και οι Γερμανοι ηταν φιλοι μας.....
Οσο για την βιομηχανια της μοδας, επειδη εχω ανθρωπο απο μεσα, θα σας πω πως εχουν τα πραγματα. Ολα αυτες οι αλυσιδες καταστηματων, που ανοιξαν στην Ελλαδα, τα τελευταια χρονια, αυτα που υπηρχαν χρονια στο εξωτερικο, και που χαρηκαμε οταν ηρθαν κι εδω, (τρομαρα μας), κατα 99% κατασκευαζουν τα ρουχα τους Στην Κινα. Τρεξτε τωρα στις ντουλαπες σας και δειτε. Στην ετικετα θα γραφει made in PRC, Malesia, κλπ. Α! Ειδικα μια εταιρια, εχει και ευρωπαικα. Γραφει Macedonia!!!!!!! Αυτη η εταιρια, ραβει τα ρουχα της πανω σε καραβια στην ΝΑ Κινα, για να μειωνεται το κοστος παραγωγης. Τελος παντων. Σ'αυτα τα ρουχα η ετικετα αναφερεται στον ασιατικο σωματοτυπο. Το "m", ειναι "s", και το "L", ειναι μετα βιας "M". Γι αυτο τα "μεσατα" ρουχα, σε εμας ειναι "αμπιρ". Γιατι δεν ειμαστε σαν τις Κινεζες-πινεζες. Εγω προσωπικα, εχω αγορασει παλτο XL και μου ειναι ισα-ισα.
Τα καραβια που ερχονται απο κει, εχουν κατι κιβωτια διαστασεων 1,5Χ1,5, και μεσα εχουν -χωρις πλακα- χιλιαδες ρουχα. Εχω δει δελτιο για καταστημα πολυ γνωστο, που εγραφε πανω οτι η κουτα περιειχε μεσα, 1000+... τζην παντελονια!!!! Η δε, κουτα, ηταν σαν πετρα!!!
Συμπερασμα; Ολα γινονται στο βωμο του χρηματος, Αρα, σαν το γνωστο ανεκδοτο, δεν ειμαστε εμεις χοντρες, τα ρουχα ειναι στενα!!!!!
love your self

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7413

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ρουλάκι, τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά για τις γραμμές παραγωγής αυτών των εταιρειών. Όμως, στην περίπτωση της anoiksi, το πρόβλημά της δεν είναι ότι δεν χωράει σε τέτοια ρούχα!!!

Για να γίνω λίγο πιο κακιά anoiksi, δεν καταλαβαίνω τι σόι "φίλοι" είναι αυτοί που σου λένε τέτοια πράγματα! Τι είναι αυτό, αγάπη? μάλλον πρέπει να βρεις τα πραγματικά κίνητρά τους. Δεν ξέρω, ζήλεια, κακία, τι να πω...
Πάντως, αν εμένα κάποιος "φίλος" μου έλεγε "καλά έκανες και έχασες δέκα κιλά, χάσε άλλα 5", μάλλον θα τον έστελνα σ εκεινον τον τυπο με τα κόκκινα κέρατα και την ουρα!!! :evil:

Στο ξαναείπα: βρες τα με τον εαυτό σου! Δεν είναι δυνατόν να κάνεις ό,τι θέλουν οι άλλοι, και μάλιστα για ένα θέμα τέτοιο! Δηλαδή, αν τα χάσεις τα 2-3 κιλά που λες, και βρεθεί κάποιος και σου πει "έγινες σαν στέκα, δεν σου έμεινε τπτ, πρέπει να πάρεις καμιά δεκαριά κιλά για να μου αρέσεις", τι θα κάνεις? θα πλακώσεις τα πιτόγυρα? Η ευθυμία έχει δίκιο. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους! γι'αυτό πρέπει γι αρχή να αρέσοθμε στον εαυτό μας! Και αλοίμονο αν οι γύρω σου ορίζουν τη δική σου ζωή!!!

Re: τις συμβουλες σας παρακαλω 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7416

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά κακά τα ψέματα..οι γυναίκες πότέ δεν είναι ικανοποιημένες με τ α κιλά τους,όλες θέλουν να χάσουν,όσο και να είναι.Προσωπικά εγώ ξεκινώ απο τώρα γιαα να είμαι 56 το καλοκαίρι,πιστεύω ότι είναι αξιοπρεπές το σώμα μου μ αυτα τα κιλά,δε με λες και μοντέλο...απλά σκέφτομαι πόσο ανετα θα νιώθω με τα ρούχα μου και ανεβαίνω ψυχολογικά.Ήδη το νιώθω,μετα απο 10 μέρες δίαιτα έχασα 4 κιλά,και κόλλησα μετα για 4 μέρες στα 60.και πολύ φοβάμαι οτί δε θα είμαι συνεπης γιατι φεύγω ταξίδι στο εξωτερικο 6 μέρες και δε ξέρω τι θα τρώω εκεί,θα βγω τελείως απο το πρόγραμμα,θα δείξει..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα

Syndication