Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17787

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
ευχαριστώ Κατερινάκι μου να είσαι καλά για τα υπέροχα λόγια σου. Είναι σωστό αυτό που λένε τα παιδιά εδώ μέσα στο site οτι η Ατκινς δεν είναι μια απλή δίαιτα που θα την κάνεις για 4-5 μήνες και μετά θα την σταματήσεις και θα ξεκινήσεις στις παλιές αλλά όχι καλές στιγμές προ Ατκινς...... η διατροφούλα μας είναι τρόπος ζωής αν δεν είσαι έτοιμος να απορρίψεις πολλά πράγματα απο την διατροφή σου τότε απλά μην την ξεκινάς. Ενας γνωστός μου την ξεκίνησε την ακολούθησε 1 μήνα και μετά έπεσε με τα μούτρα στα σουβλάκια, πίτες, πατάτες, αναψυκτικά με ζάχαρη και γενικά την παράτησε εντελώς ήρθε εχθές και μου είπε οτι πήρε πίσω 3 κιλά που τα είχε χάσει και κατηγορούσε την δίαιτα οτι δεν είναι καλή τώρα πείτε μου η δίαιτα φταίει ή το ξερό του το κεφάλι??!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17789

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Λιανα μπράβο σου κορίτσι μου σε θαυμάζω πραγματικα για την επιμονή σου κ είσαι παράδειγμα για μένα.οταν με παιρνει απο κάτω διαβάζω τα ποστ σου κ παίρνω θάρρος.alakumaki μου και γω έτσι την πατησα όπως λες έψαχνα δικαιολογία να τη χάλασω κ τελικα το παρακάνα κ βρεθηκα χωρις να το καταλάβω στα 64 κιλα!απο 54 που ειχα γινει!!!!γι αυτο οσο ειναι νωρίς μη το αφήνεις !λοιπον κοριτσια εγω ξεκινησα 64.4 την προηγούμενη Δευτέρα κ τώρα ειμαι 60! Θα ήμουν πιο κάτω αλλα περιμένω κ περιοδο οπότε έχω και κατακράτηση!μια χαρα αλλα 6 μου έμειναν!πραγματικα ευχαριστω ολες σας γιατι εσεις μου δίνετε κουράγιο!

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17790

• karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οπα σορυ! Το ποστ απο το alakumaki το είδα σε άλλο θέμα κ το έβαλα εδω!

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17791

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Δεν πειράζει μια παρέα είμαστε.... μπράβο σου για το δυνατό ξεκίνημα !!!!!!
making small changes to see big results...

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17794

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
karlajo μπράβο για το καλό ξεκίνημα σου.... τι είναι 6 κιλάκια βρε!
Στο site αυτό είναι υπέροχο που ο ένας στηρίζει τον άλλον και εγώ αρκετές φορές που έβλεπα οτι κάτι δεν κάνω σωστά έμπαινα εδώ μέσα και μου λύνανε όλες μου τις απορίες. Είναι πολύ όμορφο
να μιλάς και να σε ακούνε πραγματικά.

Άντε βουρ για τα τελευταία 6 κιλάκια και ότι θες είμαστε εδώ!!! Φιλάκιααααααααααα
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: εγω και μονο εγω φταιω!σαμποταρω τον εαυτο μου 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17799

• karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ ευχαριστω παρα πολυ ρε κοριτσια πραγματικα μου δίνετε δύναμη!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication