Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες.....

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17429

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Ωραία, μας έκανες την καρδιά περιβόλι....... !!!!!! σα να μας λες έρχεται καλοκαιράκι με τα ωραία φρουτάκια αλλά εσείς πρέπει να κρατάτε ντεφτέρι... και εσύ Χριστινάκι τα έχασες αλί από εμάς...
making small changes to see big results...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17430

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Alalumaki εγω για καλο τα εβαλα καλε μη βαρας :lol: !Γιατι λεει η ατκινς οχι φρουτα αλλα καποια δεν εχουν και τοοοσους πολλους υδατ.
Τουλαχιστον μπορουμε να φαμε λιγο καρπουζακι και πεπονακι :D !
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17433

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Οχι, παρεξηγήθηκα.... πλάκα έκανα!!!! καλά έκανες και μας ενημέρωσες, απλώς έχοντας αδυναμία στα καλοκαιρινά φρούτα, μου πέσανε
βαριοί τόσοι υδατάνθρακες, τώρα για το καρπουζάκι ή τρως ή δεν τρως... εξάλλου πάντα μας ενημερώνεις για ότι νέο βρεις...
making small changes to see big results...

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17435

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
αν είναι δυνατόν τόσους πολλούς υδστάνθρακες έχουν τα άτιμα?? Θα φάω τις κοτσίδες μου και δεν θα έχω και άδικο.
Καλά εγώ τον Αύγουστο θα φαω καρπούζι και πιστέψτε με δεν θα αρκεστώ σε μισό φλυτζάνια....είναι απο τα αγαπημένα μου μιαμ-μιαμ και θα κάνω μια εξαίρεση να προσθέσω λίγο παραπάνω καρπουζίδιους!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17438

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Βρε κκοριτσια δεν εχουν ολα κ τοσους πολλους υδατ. γιατι παραπονιεστε?Θα κοψετε τιποτα αλλο(πχ κανα γιαουρτι,καμια φρυγανια) και θα φατε και το καρπουζακι σας.Βεβαια μη το κανετε σαν τη Σταυροπουλου στο Εισαι το ταιρι μου που ηταν σε διαιτα και ολη τη μερα ειχε φαει ενα φρουτο....και αυτο ηταν ενα καρπουζι :lol: :lol: !
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Τα 25 Φρούτα με τους λιγότερους υδατάνθρακες..... 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17441

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
χαχαχαχαχα αγαπώ Βίκυ Σταυροπούλου...... τι πλάκα είχε αυτή η σειρα. Συγνώμη ένα καρπούζι όντως έχει 1500 θερμίδες?????
Αυτό θα κάνω Χριστινάκι θα αυξήσω το καρπούζι και θα μειώσω απο κάτι άλλο .....πλάκα - πλάκα στηρίζουμε την παγκόσμια οικονομία χαχαχαχα!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication