Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χρειαζομαι βοηθειαααα!!!!!!

Απ: Χρειαζομαι βοηθειαααα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #16111

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όντως, από αυτή την άποψη είναι το ίδιο θέμα. Απλά η hopa δεν έχει χάσει τίποτα ενώ τα τρία κιλά σε πέντε μέρες δεν τα λες και πρόβλημα, αυτό εννοώ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Χρειαζομαι βοηθειαααα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #16112

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Alice μην ξεχνας και το πιο προφανες. Ο Haris ειναι αγορακι και η Hopa κοριτσακι. Τα ατιμα τα αγοράκια χανουν πολυ πιο ευκολα απο εμας... Ατιμη κοινωνια.... Η hopa με το ιδιο προβλημα κολλησε απο την αρχη ενω του Χαρη ο οργανισμος του εκανε τη "χαρη" να χασει καποια κιλα εξ'αρχης και να παρει τα πανω του. Αλοιμονο σε εμας τα κοριτσακια...
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν από ktp.

Απ: Χρειαζομαι βοηθειαααα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #16120

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πράγματι, είναι εκνευριστικό. Την πρώτη φορά που την είχα κάνει την έκανε μαζί μου και ο τότε φίλος μου με τον οποίο ζούσαμε μαζί οπότε τρώγαμε τα ίδια, απλά αυτός έτρωγε μεγαλύτερες ποσότητες και έβαζε και 1 κουταλάκι ζάχαρη στον καφέ του (έπινε 3-4 την ημέρα) και αυτός έχασε τα διπλάσια κιλά από εμένα (χωρίς να είναι πιο παχουλός, τόσα περίπου χρειαζόταν να χάσει, καμιά δεκαριά, όσα περίπου κι εγώ).Γενικώς στους άντρες είναι φοβερά τα αποτελέσματα αυτής της δίαιτας... Ο πατέρας μου που την έκανε όταν ήταν στην Αμερική (γιατί όλοι γύρω του αυτή τη δίαιτα έκαναν) είχε χάσει 30 κιλά σε 4 μήνες (ή και λιγότερο)!

Απ: Χρειαζομαι βοηθειαααα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #16133

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Harris αρχικά σου εύχομαι καλή συνέχεια αλλά και μέχρι και σήμερα τα πηγαίνεις πολύ καλά! Αρχικά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να ζυγίζεσαι κάθε εβδομάδα και όχι κάθε μέρα τις δύο πρώτες εβδομάδες τουλάχιστο. Ακόμα και αν δεν έχασες τις δύο τελευταίες μέρες να επιμείνεις στο πρόγραμμα και θα δεις στη ζυγαριά σου απότομη αλλαγή. Καλό είναι να κάνεις και μετρήσεις στα σημεία που θεωρείς ότι χρειάζεται να χάσεις περισσότερο, ώστε να έχεις μια ακόμη ένδειξη ότι τα πράγματα πάνε καλά. Πιες πολύ νερό γιατί αν δεν πίνεις δεν έχεις καλά αποτελέσματα. Εγώ είχα κάνει τη δίαιτα αρκετά χρόνια πριν με επιτυχία και για διάστημα μιας εβδομάδας δεν έχασα τίποτα. Είδα όμως διαφορά στις μετρήσεις μου και στα ρούχα μου. Συνέχισα κανονικά και τα κιλά έφευγαν πολύ γρήγορα μετά από αυτό. Και το τελευταίο: Έχεις πάει τουαλέτα;
Καλή επιτυχία!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Απ: Χρειαζομαι βοηθειαααα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #16137

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
στην αρχή έχασα 2 κιλά μέσα σε 2 ημέρες και μετά κόλλησα (προφανώς έπαθε σοκ ο οργανισμός μου) για 2 εβδομάδες χωρίς να χάσω γραμμάριο δεν το έβαλα κάτω συνέχισα κανονικά και μετα τσουπ άλλο ενα κιλό κάτω και τώρα έχει περάσει 1 μήνας και εχω χάσει 7 κιλά. Μην απελπίζεσαι και μην απογοητεύεσαι θα ξεκολλήσει ο οργανισμός σου και θα χάνει κιλά μετά. Να προσέχεις και τι τρως ..... μην τρως πολύ λίγο αλλά ούτε και πάρα πολύ. Καλή συνεχεια.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Χρειαζομαι βοηθειαααα!!!!!! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #16140

• Haris
  • Το Άβαταρ του/της Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες!!!!!Και βεβαια συνεχιζω ακαθεκτος!!!!Αααααα να σημειωσω πως σημερα το πρωι ημουν 600 γραμμαρια κατω!!!!!! :D :)
Αυτη τη φορα θα τα καταφερω επειδη μπορω!!!!!!8/9/2013 η ημερα αλλαγης!!!!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication