Την ζυγαριά, την έχει βγάλει και στο παρελθόν. Οφείλω να ομολογήσω, ότι η τιμή της είναι σούπερ! Εγώ, δεν είχα προλάβει να την πάρω τις προηγούμενες φορές, κι έτσι, επιδή μου έμεινε ο καημός, πήγε ο καημένος ο αντρούλης μου, και έσκασε 58 (!!!) ευρώ και μου πήρε μια ίδια, επώνυμη. Περιττό να σας πω ότι δεν την έχω χρησιμοποιήσει, παρά μία-δύο φορές!
Πως λειτουργεί: Συνοδεύεται από ένα βιβλιαράκι με κωδικούς. Σε κάθε κωδικό, αντιστοιχεί ένα τρόφιμο. Π.χ. κουνουπίδι βραστό 543.
Εσείς πρέπει κάθε φορά που βάζετε ένα τρόφιμο στην ζυγαριά, να πληκτρολογήτε τον κωδικό του. Τότε βγάζει τα στοιχεία του. Θερμίδες, υδατάνθρακες, πρωτείνες, λίπος κλπ.
Το κακό είναι πως έχει "κουλές" τροφές, και σύμφωνα με τα γερμανικά, αμερικανικά πρότυπα. Πχ, έχει 20 διαφορετικούς τύπους λουκάνικων, που μερικούς, μπορεί και να μην τους έχετε ξανακούσει! Αλλά δεν έχει τα ελληνικά. Τρικαλινά, καραμανλίδικα, κλπ.
Έχει το λάχανο μαγειρεμένο, με γερμανικούς τρόπους, αλλά δεν έχει λαχανοντολμάδες ας πούμε.
Αυτό που θέλω να πω, είναι πως είναι μεν πολύ καλό, αλλά θέλει και πολύ εξάσκηση και αυτοσχεδιασμούς και χρόνο.
Εγώ, δεν το βολεύτηκα. Ίσως λόγω έλειψης χρόνου.
Α, ναι! Την χρησιμοποιώ, μια φορά τον μήνα, για να μετρήσω ακριβώς τα ml του οξυζενέ και της βαφής μου, γιατί χρησιμοποιώ την μισή μόνο για την ρίζα. Εκεί είναι φοβερή! Είναι ακριβείας.