Καλημερούδια!
Λοιπόν, θα σας πω σχετικά με μια παρατήρηση που έχω κάνει και χθες επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. Κάποιες φορές αφού φάω κάτι (επιτρεπτό παντα) έχω μια αίσθηση φουσκώματος και έτσι καταλαβαίνω ότι αυτό θα με "κολλήσει" ή ακόμα και ίσως με δείξει παραπάνω

( Πάντα αυτό το αίσθημα επιβεβαιώνεται. Μη ρωτάτε πως το καταλαβαίνω..Ίσως έχω καλή αίσθηση του οργανισμού μου.
Χτες λοιπόν έφαγα τα κλασικά: Γκούντα-γαλοπούλα-καφέ για πρωινό. Κατά τη 1 που ο άντρας μου έπινε ουζάκι τσίμπησα λίγο φέτα, κασέρι και 2 ελιές. Ως εδώ όλα καλά. Κατά τις 6 που είμασταν έξω καθίσαμε για φαγητό. Εκεί έφαγα 3 παντσέτες τις οποίες βουτούσα σε μουστάρδα και μια άλλη σως (η οποία μου είπαν ότι περιείχε γιαούρτι μαγιονέζα). Από κει και πέρα αισθανόμουν φουσκώματα και ήξερα ότι θα κάνω κατακράτηση και ότι σήμερα θα είχαμε δράματα με τη ζυγαριά. Όταν γύρισα λοιπόν σπίτι πλακώθηκα στα νερά. Μιλάμε όμως για πολύ νερό. Μέχρι να κοιμηθώ (12.00) είχα πιει πάνω από 2 λίτρα. Σήμερα το πρωί ξύπνησα ανάλαφρη με τη ζυγαριά να μου χαμογελάει. Ξέρω πως αν δεν είχα κατεβάσει τόσο νερό θα με έδειχνε γύρω στα 500-800 πάνω.
Η συμβουλή μου λοιπόν: Αν νοιώθετε κατακράτηση ή φουσκώματα...πιέστε όσο νερό αντέχετε!