Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους!

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15400

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Χα χα οι καλτσες ειναι απο αυτες τις χοντρες χνουδωτες :lol:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15407

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ευχαριστω παρα πολυ !!
Ειχα ανχωθει να διωξω το κιλο της ..αμαρτιας...και εκει που το καταφερα τσουπ σημερα επανω...χωρις αμαρτια...
τρελαθηκα!!
Τοεχω ξαναπει...το φορουμ εδω και η παρεα σας ...ειναι Βαλσαμο...
Ουφ ησυχασα...
Φιλια Εβιτα ...

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15418

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Καλημερούδια!
Λοιπόν, θα σας πω σχετικά με μια παρατήρηση που έχω κάνει και χθες επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. Κάποιες φορές αφού φάω κάτι (επιτρεπτό παντα) έχω μια αίσθηση φουσκώματος και έτσι καταλαβαίνω ότι αυτό θα με "κολλήσει" ή ακόμα και ίσως με δείξει παραπάνω:(( Πάντα αυτό το αίσθημα επιβεβαιώνεται. Μη ρωτάτε πως το καταλαβαίνω..Ίσως έχω καλή αίσθηση του οργανισμού μου.

Χτες λοιπόν έφαγα τα κλασικά: Γκούντα-γαλοπούλα-καφέ για πρωινό. Κατά τη 1 που ο άντρας μου έπινε ουζάκι τσίμπησα λίγο φέτα, κασέρι και 2 ελιές. Ως εδώ όλα καλά. Κατά τις 6 που είμασταν έξω καθίσαμε για φαγητό. Εκεί έφαγα 3 παντσέτες τις οποίες βουτούσα σε μουστάρδα και μια άλλη σως (η οποία μου είπαν ότι περιείχε γιαούρτι μαγιονέζα). Από κει και πέρα αισθανόμουν φουσκώματα και ήξερα ότι θα κάνω κατακράτηση και ότι σήμερα θα είχαμε δράματα με τη ζυγαριά. Όταν γύρισα λοιπόν σπίτι πλακώθηκα στα νερά. Μιλάμε όμως για πολύ νερό. Μέχρι να κοιμηθώ (12.00) είχα πιει πάνω από 2 λίτρα. Σήμερα το πρωί ξύπνησα ανάλαφρη με τη ζυγαριά να μου χαμογελάει. Ξέρω πως αν δεν είχα κατεβάσει τόσο νερό θα με έδειχνε γύρω στα 500-800 πάνω.

Η συμβουλή μου λοιπόν: Αν νοιώθετε κατακράτηση ή φουσκώματα...πιέστε όσο νερό αντέχετε!

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15419

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Συμφωνώ απόλυτα. γενικότερα θα πρέπει να αποφεύγουμε τα πολύ αλμυρά ,ειδικά εμείς οι γυναίκες που από την φυση μας και λόγου του κύκλου κάνουμε κατακράτηση υγρών

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15420

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67

Αχ αυτο το νερακι πολυ με ταλαιπωρει.Αυτο το προαισθημα που εχεις εσυ galadriel το εχω και γω ξερω ποτε θα με δειξει παρα πανω γιατι νιωθω αυτο το φουσκωμα.Ολο προσπαθω αλλα δε μπορω να πιω πολυ νερο ...πφφφφ!

Να αναφερω και κατι ασχετο.Οσο καιρο κανω διαιτα δεν ετυχε να βγαλω μια μακρινη ολοσωμη φωτο(περα απο αυτες που βγαζω στον καθρεφτη μονη μου για να εχω αρχειο της προοδου μου).Ε με εβγαλε πριν δυο μερες ο φιλος μου και επαθα σοκ οταν την ειδα.Δεν ειχα συνειδητοποιησει ποσο ειχα αλλαξει...κοιταγα και ξανα κοιταγα τη φωτο και ελεγα δικα μου ειναι αυτα τα μπουτακια???Χαχαχα!Ειχα συνηθισει τις μπουταρες μου :lol: :lol: !Καλα οχι οτι ειναι και τελεια τωρα αλλα καμια σχεση....Γενικα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δε μπορουμε πολλες φορες να παρατηρησουμε μονες μας την αλλαγη ,το εχω ακουσει και απο αλλους που εχουν χασει πολυ περισσοτεραοτι δε μπορουν να δουν το ποσο εχουν αλλαξει.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #15423

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Έχεις πολύ δίκιο σε αυτό christinaki. Βέβαια λειτουργεί και από τις δυο πλευρές. Μπορεί κάποιος να έχει χάσει πολλά κιλά αλλά μην νιώθει ακόμα λεπτός και όμορφος και να πρέπει να του πουν πολλές φορές ή κάποια στιγμή να δει μια φωτό του και τότε να καταλάβει πως έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Δυστυχώς όμως λειτουργεί και από την άλλη. Πολλές φορές αφήνουμε τον εαυτό μας να χαλαρώσει και λέμε συνέχει "από αύριο", "από Δευτέρα" ... "από..." και φτάνουμε στο σημείο να έχουμε χάσει εντελώς τον έλεγχο αλλά να μη το καταλαβαίνουμε. Και το καταλαβαίνουμε ξαφνικά όταν αρχίζουμε να ακούμε άσχημα σχόλια από τρίτους ή όταν πάμε για ψώναι και συνειδητοποιούμε πως δεν μίκρυναν τα μεγέθη στα τζιν άλλα μάλλον μεγάλωσαν οι γοφοί/περιφέρεια/μπούτια κτλ.
Δυστυχώς τις πιο πολλές φορές είμαστε οι τελευταίοι που βλέπουμε τις διαφορές στο σώμα μας.

I did it once, I can do it again ...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Syndication