Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πάμε πάλι από την αρχή....

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14770

• missirlou
  • Το Άβαταρ του/της missirlou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
και εγω θα συμφωνησω με το χριστινακι....50 κιλα για 1.58 ειναι σουπερ....Τωρα αν εσυ θες την λεπτομερεια που κανει την διαφορα ειναι αλλο θεμα.....Αλλα νομιζω οτι αδικεις τον εαυτο σου.....
Εγω ειμαι 1.74 και καποτε που ημουν 67 ημουν κορμαρα, φοραγα 28 νουμερο παντελονι η μιντιουμ στα υπολοιπα και πιστευω πως για το 1.74 θεωρουμουν αδυνατη...και ναι δεν φαινοντα οι κοιλιακοι μου παρολο που το σωμα μου ηταν γυμνασμενο..δεν πιστευω οτι ολα τα κορμια εχουν τις ιδιες δυνατοτητες....
Χαλαρωσε και να χαιρεσαι αυτο το ομορφο κορμι που εχεις....και εμενα τοτε ολα μου εφταιγαν....περασαν χρονια να καταλαβω οτι ημουν απλα υπερβολικη.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14771

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ε ενταξει οι γυναικες παντα γκρινιαζουμε χαχα!Και γω με 1,70 υψος οταν ημουν 64-65 κιλα ελεγα πωπω χοντρη που ειμαι και εκανα εξαντλητικες διαιτες κτλ.Που να φανταζομουν τοτε οτι καποτε θα εβλεπα ακομα και το 8 μπροστα στη ζυγαρια μου! :lol:
Τελος παντων!Απλως να ξερεις πως επειδη δεν εχεις περιττο παρος θα χασεις πιο αργα αποτι αν ειχες.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14772

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Κοριτσια βλεπω εισαστε ολες προσγειωμενες.Χαιρομαι ephoepe .που θελεις να απεξαρτοποιηθεις απο τους βλαβερους υδατανθρακες.Καλα κανεις προκαλουν πολλα κακα και σαυτους που δεν βαζουν βαρος ακουεις ατομα με 45 κιλα και ειναι φουλ στα τρυγλυκεριδια και χοληστερινη..ασε και τον διαβητη που η αληθεια εγω συναντω σε φιλους αδυνατους πολυ τελευταια.Αλλα και εμεις οταν κανουμε την διατροφη μας δεν ειναι αναγκη να τρωμε ενα σωρο σαλαμια και γενικα ολα αυτα με συντηριτικα και ουτε καθε μερα αναψυκτικα με ασπαρταμη και ενα σωρο ζαχαρινη....πανω απολα το μετρο.Ξερω σας κουρασα αλλα ηθελα καιρο να τα πω....για ολους ,παλια εβλεπα οταν γραφαμε τι τρωμε για πρωτη φαση 5 μπεικον...2 λιτρα κοκακολα ζηρο και πολλα ...πολλα...ε δεν θα παμε απο υδατανθρακες αλλα απο αλλα στο τελος χαχα.Προσοχη λοιπον για το τι βαζουμε στο στομα.

Re: Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14777

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
συμφωνω κοριτσια με οτι ειπατε.
κι εγω 1.58 ειμαι αλλα 58 κιλα αυτη τη στιγμη.αν ομως καταφερω να παω στα 52-53,θα ειμαι μπορω να πω και αδυνατη.μηπως τα 45 κιλα που λες ειναι λιγο υπερβολη?παιζει ρολο βεβαια και η ηλικια σου.οσο πιο μεγαλη τοσο πιο δυσκολα χανονται τα κιλα γιατι γενικα πεφτει ο μεταβολισμος μας δυστυχως.κι εγω καποτε ημουν 49 κιλα αλλα μετα απο γεννες και αρκετα χρονακια στα 53 θα μαι τρισευτυχισμενη.αχχχχ!ποτε ομως???
αχ Ειρηνουλα παρεπιπτοντως τα κρακερακια σου ειναι τελεια...τα εκανα χθες αλλα δεν ξαναφτιαχνω τωρα κοντα γιατι τα εφαγα ολα...και εφτιαξα και διπλη μη σου τριπλη δοση...αντε καλη μας μερα!!!

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14778

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
παιδιά, αυτό που ίσως δεν εκφράζω καλά είναι πως δεν χαλάω την ψυχολογία μου, τουλάχιστον όχι πια. Η κατακράτηση και η εξάρτηση από τους υδ/κες είναι απλά κάτι που με ενοχλεί πολύ, μαζί με τα σχόλια που δέχομαι από πολλούς, του τύπου:"Α! Πάχυνες ε; Ναι, ναι έχεις πάρει", ή "Α! παιδιά δεν το πιστεύω, η Φοίβη τρώει!! Βάζεις και ελαιόλαδο στη σαλάτα, πωπω, καλά αυτό δεν περίμενα να το δω!", και άλλα τέτοια στο ίδιο μοτίβο.

Θα μου πείτε τι σε νοιάζει εσένα τι λένε οι άλλοι, ασ'τους να κουρεύονται. Ναι, αλλά κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό. Στην τελική από που και ως που παίρνουν από μόνοι τους το δικαίωμα να κάνουν τέτοια σχόλια, δηλαδή την ψυχολογία του άλλου δεν την σκεφτόμαστε καθόλου;; Τα 'χω πάρει λίγο, φαίνεται ε;;! :-Ρ

Λόγο ορμονικών προβλημάτων, θηλυκού χαρακτήρα, το σώμα μου παρακρατάει υγρά. Μάλιστα είχε κάνει εντύπωση και στη διατροφολόγο που είχα επισκεφτεί για το συγκεκριμένο λόγο. Το αποτέλεσμα της μέτρησης έδειξε κατακράτηση υγρών μεγαλύτερη (αρκετά) από το ανώτερο όριο. Και εκείνη μου είπε πως το πιο πιθανό (μαζί με τα ορμονικά) είναι να έχω μια μεγαλύτερη ευαισθησία στην κατανάλωση υδ/κων (και γι'αυτό και η εξάρτηση). Τέλος, η γυναικολόγος μου, από μόνη της, μου πρότεινε να ακολουθήσω πρωτεϊνική διατροφή, για να μπορέσω να ανακουφιστώ λίγο από αυτά τα συμπτώματα.

Anyway, ο λόγος που θέλησα να επιστρέψω στην παρέα σας είναι ο τρόπος που στηρίζετε το κάθε μέλος και όλοι μαζί ακολουθείτε έναν κοινό σκοπό αλλά με διαφορετικό στόχο ο καθένας, άλλος για να χάσει λίγα κιλά, άλλος πιο πολλά, άλλος για λόγους υγείας καθαρά, άλλος για να ενισχύσει τη γυμναστική που κάνει κτλ. Μόνη δεν νομίζω να μπορέσω να καταφέρω πολλά αλλά με τη βοήθειά σας, σίγουρα θα καταφέρω κα΄τι περισσότερο :)

I did it once, I can do it again ...

Απ: Πάμε πάλι από την αρχή.... 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14779

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Καλη συνεχεια!!!εμεις εδω μια παρεουλα ειμαστε...και ο ενας στηριζει τον αλλο .Φιλια πολλα και χαλαρα..ολα θα παν καλα.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.212 δευτερόλεπτα

Syndication