παιδιά, αυτό που ίσως δεν εκφράζω καλά είναι πως δεν χαλάω την ψυχολογία μου, τουλάχιστον όχι πια. Η κατακράτηση και η εξάρτηση από τους υδ/κες είναι απλά κάτι που με ενοχλεί πολύ, μαζί με τα σχόλια που δέχομαι από πολλούς, του τύπου:"Α! Πάχυνες ε; Ναι, ναι έχεις πάρει", ή "Α! παιδιά δεν το πιστεύω, η Φοίβη τρώει!! Βάζεις και ελαιόλαδο στη σαλάτα, πωπω, καλά αυτό δεν περίμενα να το δω!", και άλλα τέτοια στο ίδιο μοτίβο.
Θα μου πείτε τι σε νοιάζει εσένα τι λένε οι άλλοι, ασ'τους να κουρεύονται. Ναι, αλλά κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό. Στην τελική από που και ως που παίρνουν από μόνοι τους το δικαίωμα να κάνουν τέτοια σχόλια, δηλαδή την ψυχολογία του άλλου δεν την σκεφτόμαστε καθόλου;; Τα 'χω πάρει λίγο, φαίνεται ε;;! :-Ρ
Λόγο ορμονικών προβλημάτων, θηλυκού χαρακτήρα, το σώμα μου παρακρατάει υγρά. Μάλιστα είχε κάνει εντύπωση και στη διατροφολόγο που είχα επισκεφτεί για το συγκεκριμένο λόγο. Το αποτέλεσμα της μέτρησης έδειξε κατακράτηση υγρών μεγαλύτερη (αρκετά) από το ανώτερο όριο. Και εκείνη μου είπε πως το πιο πιθανό (μαζί με τα ορμονικά) είναι να έχω μια μεγαλύτερη ευαισθησία στην κατανάλωση υδ/κων (και γι'αυτό και η εξάρτηση). Τέλος, η γυναικολόγος μου, από μόνη της, μου πρότεινε να ακολουθήσω πρωτεϊνική διατροφή, για να μπορέσω να ανακουφιστώ λίγο από αυτά τα συμπτώματα.
Anyway, ο λόγος που θέλησα να επιστρέψω στην παρέα σας είναι ο τρόπος που στηρίζετε το κάθε μέλος και όλοι μαζί ακολουθείτε έναν κοινό σκοπό αλλά με διαφορετικό στόχο ο καθένας, άλλος για να χάσει λίγα κιλά, άλλος πιο πολλά, άλλος για λόγους υγείας καθαρά, άλλος για να ενισχύσει τη γυμναστική που κάνει κτλ. Μόνη δεν νομίζω να μπορέσω να καταφέρω πολλά αλλά με τη βοήθειά σας, σίγουρα θα καταφέρω κα΄τι περισσότερο