Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Αλτσχαιμερ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Απ: Αλτσχαιμερ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!! 15 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #14437

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Καταρχην σου στελνω την συμπαρασταση μου.Εχουμε την θεια μου με τη νοσο αυτη και καταλαβαινω.Δυστυχως τα παιδια της δεν πιστευουν σε εναλλακτικες θεραπειες και οι γιατροι της χορηγουν διαφορα φαρμακα.Παλια ειχα διαβασει το βιβλιο Η ΩΜΕΓΑ RX ΖΩΝΗ και ο συγραφεας αυτου (το βρηκα σελ.118) μιλα για την χορηγηση υψηλων δοσεων ω3 δε συνδιασμο με διατροφη ελεγχομενης ινσουλινης απο τα γευματα και ασκηση.Μαλιστα εδω στην Κυπρο ερχετε καποιος κυριος απο Ελλαδα που ειναι συμβουλος διατροφικης ζωνης και με το αζημιωτον φυσικα προσφερει τις υπηρεσιες του.Η διατροφη ειναι παρομοια με την δικη μας εχει μονο λιγο περισσοτερους υδατανθρακες καθολου ψωμια κτλπ και λιγοτερα λιπη.Πολλοι εδω ειδαν μεγαλη ωφελεια ειδικα με αυτοανοσα.Το θεμα ειναι να θελει και ναναι προθυμη και η οικογενεια να βοηθησει.Ο θεος βοηθος.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Αλτσχαιμερ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!! 15 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #14438

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Δηλαδη εχει αποδειχθει οτι οι πολλοι και κακοι συνηθως υδατανθρακες ειναι υπαιτιοι για τα αυτοανοσα νοσηματα?
Τελευταία διόρθωση: 15 Χρόνια 3 Ημέρες πριν από christinaki1989.

Απ: Αλτσχαιμερ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!! 15 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #14440

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν ξερω αν εχει αποδειχθει επιστημονικα .Και να εχουν αποδειξεις αγαπη μου τα κρυβουν απο τον κοσμο.Σκεψου μονο ποσες φαρμακευτικες εταιρειες θα κλεισουν ποσα εργοστασια,ποσοι φουρνοι,ποσες τροφες κυριολεκτικα σκουπιδια θα απαγορευτουν και ποσα συμφεροντα κρυβονται πισω απο ολα και θα καταλαβεις.Οτι δεν συμφερει δεν το λεν καν.

Απ: Αλτσχαιμερ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14456

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
φιλη mammajoanna εχεις την συμπαρασταση μου, και σου αφηνω την πιο κατω δ/νση , υπαρχουν εκδηλωσεις για την ασθενεια τωρα αυτο το χρονικο διαστημα και στην αθηνα και στη θεσσαλονικη και σε μερικες πολεις ακομη ..η μαμα μου εχει τη ιδια παθηση , παιρνει καποιο χαπι το οποιο πολλες φορες δεν το θελει ...
αλλα η δικια μου πασχει και απο αλλες ασθενειες , οποτε γινεται δυσκολο το θεμα ...
..δεν εχω δει κατι με την διατροφη , αυτο που ξερω ειναι οτι τα κυταρα του εγκεφαλου πεθαινουν και δεν αποκαθιστανται..
www.alzheimerathens.gr/?page_id=2298
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν από roadrunner.

Απ: Αλτσχαιμερ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14459

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Ευχαριστω για τη συμπαρασταση..δεν ειναι η πρωτη φορα που διαπιστωνω οτι δεν ειμαι "μονη", δεν ξερω ποσο παρηγορο μπορει ναναι -να υποφερουν κ αλλοι ετσι- δεν μπορω να το δω..κ ειναι κ ανιατο, χωρις τελειωμο κ δεν τον ζητας κιολας γιατι ειναι οι ανθρωποι μας - κ ας υποφερουμε ολοι, κ περισσοτερο εκεινοι- γιατι τοτε θα ζηταμε να ¨φυγουν".. η μαμα μου ειναι στην χειροτερη κατασταση, πουναι 24 ωρες τη μερα μαζι του κ κεινος δεν κανει χωρις εκεινη -53 χρονια γαμου! - τρελλαινεται αν την χασει απ το οπτικο του πεδιο..κ δυστυχως ειναι κ οι δυο με προβληματα καρδιακα κ κεινη με πιεση που δεν συμμαζευεται -τωρα αλλαξε καποιο φαρμακο κ τα ποδια της γινονται τουμπανα..το τιμημα για να κρατα την πιεση χαμηλα..
κ ειναι κ μονο μ ενα χρονο διαφορα κ πολυ "δουλεμενοι" ανθρωποι..αυτο ειναι κ η μανια του πατερα μου, να φυγει να παει στη δουλεια..δεν κρατιεται με τιποτα..
Μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε με κατι, εστω επικουρικα..αλλα δυστυχως, δεν μπορουμε να του κανουμε τιποτα.. Ολοι οσοι εχουν καποια εμπειρια με τη νοσο, ευχονται υπομονη, κουραγιο κ να προσεχουμε τη μαμα μας (πουναι καλα), γιατι (ακου κουβεντα γιατρου) "ειναι καμμενο χαρτι", "χαμενη υποθεση" ο μπαμπας..Ετσι οπως ειναι τα πραγματα κινδυνευουμε να τους χασουμε κ τους δυο..
Ευχαριστω κ παλι.. ευχομαι κανεις μας να μην ηταν σ αυτην την ομαδα..ουτε οι δικοι μας ανθρωποι ουτε μεις..
**Τ ονομα μου ειναι Γιαννα..

Απ: Αλτσχαιμερ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14460

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γιαννα μου αν θελεις να σου στηλω αιτημα φιλιας στο facebook νομιζω σε βρηκα .
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication