Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ειμαι καινουρια βοηθεια!!!

Re: ειμαι καινουρια βοηθεια!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10368

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλως μας ηρθες!! : ))
Αχ,βρε οlgatsi..αx! αυτη η βιασυνη...!!
Αδιαβαστο σε πιανω.. στην 1η φαση ναι εππιτρεπεται το κρεας με το λιπακι του κ τ αλλαντικα..αλλα τ αλλαντικα εχουν συντηρητικα κ ζαχαρη κ αλατι κ μπορει,κρυμμενους υδατανθρακες, κ κανουν κατακρατηση, γι αυτο τρωμε με μετρο..δεν τα τσακιζουμε.. οχι στη 1η φαση δε μετραμε θερμιδες αλλα υδατ, αλλα δεν το παρακανουμε.. δε μενουμε νηστικοι. Ξεκιναμε απ το πρωι με τις περισσοτερες θερμιδες, δεν ξεχναμε τη σαλατουλα μας, το νερακι μας κ λιγη παραπανω δραστηριοτητα (20λεπτο περπατημα καθημερινα ή 40λεπτο 3 φ τη βδομαδα σε γρηγορους ρυθμους)..
Ναι οι περισσοτερες συνταγες μας κανουν κ για την 1η φαση (οι περισσοτερες το λενε)..το ζελε κ τα γλυκακια, καποιους τους εχουν κολλησει..αλλα ειπαμε οτι ο καθε οργανισμος λειτουργει διαφορετικα..κ στους ρυθμους απωλειας κ στις τροφες..εχουμε κ στις συνταγες μας γλυκακια..δοκιμασε τα πιο απλα στη αρχη, για τις λυγουρες κ βλεπεις..
Κ για τον καφε ισχυουν τα ιδια..ναι στον ντεκαφεινε..αλλα κ ο κανονικος δεν πειραζει τους περισσοτερους, αν ειναι 1 ή κ 2. αλλους παλι τους κολλαει..κ το τσαγακι το πρασινο ειναι εξισου τονωτικο κ διεγερτικο (εχει κ ωραιες γευσεις) ειναι φυσικο διουρητικο κ εχει κ αντιοξειδωτικη δραση..
Για αποτελεσματα, ειπαμε δεν αντιδρουν ολοι το ιδιο..εξαρταται απ τον οργανισμο, τις συνηθειες, το φυλο κλπ..αλλα γιατι βιαζεσαι? τα κιλα που θες να χασεις μηπως ταβαλες τοσο γρηγορα? κ εξαλλου η διατροφη μας ειναι για μια ζωη..το βασικο ειναι να καις το λιπακι! η ζυγαρια μπορει να μην τρεχει την κατηφορα, αλλα το βασικο μας μετρο ειναι τα ρουχαλακια μας, που αρχιζουν σχεδον αμεσως ν αποκτουν μια "ανεση"..τωρα στην αρχη καλο ειναι να κρατας ημερολογιο μενου, με κανα υπολογισμο -σε καποιες συνταγες μας ειναι γραμμενοι ηδη- κ εκτος του να ζυγιζεσαι στην ιδια ζυγαρια, με τις ιδιες συνθηκες, καθε βδομαδα η κ περισσοτερο, γραφε κ τις αντιστοιχες ενδειξεις της μεζουρας, για μεση, περιφερεια, μηρους κ μπρατσα.. σε λιγο θα μπορεις να υπολογιζεις ευκολα..κ οσο περισσοτερο ασχοληθεις τοσο πιο ευκολη "συνηθεια" (που πρεπει) θα σου γινει.. γιατι το βασικο ειναι οτι αλλαζουμε τροπο ζωης κ οπτικης..
Ξεψαχνισε αν εχεις χρονο τη σελιδα, σ ολες τις ενοτητες.. ειναι εξαιρετικα οργανωμενη κ ενημερωμενη, χαρη στο Μαρινακι κ στα παιδια (εγω ειμαι στραβαδι ακομα).. θα σου λυθουν οχι μονο οι αποριες που εχεις αλλα κ αλλες που δεν εχεις ακομα..
Κ ολοι εδω ειμαστε, για ο,τι χρειαστεις..
Καλως ηρθες!! ; )
Κ καλες χασουρες !! (κιλων βεβαια) ; )
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ειμαι καινουρια βοηθεια!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10369

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
σ' ευχαριστω παρα παρα πολυ μαματζοαννα!!!!!!!
ήσουν πλήρως κατατοπιστική!!!
σήμερα κιόλας θα κανω μια συνταγή που βρήκα εδώ, μελιτζανοσαλάτας.
το φορουμ ειναι απίστευτο έχω κολλήσει κ τα διαβάζω όλα! μπράβο σας!
να ρωτήσω κ κατι τελευταίο.. μετα, στη Β φάση μετράμε θερμίδες?
ναι κρατάω ημερολόγιο και ειναι αλήθεια οτι με εχει βοηθήσει παρα πολυ.
ευχαριστω κ παλι!!!

Re: ειμαι καινουρια βοηθεια!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10370

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Olgatsi,
Υπαρχει ενα σαιτ, αγγλικο, τοχουν τα παιδια σε λινκ, δε θυμαμαι ακριβως που, αν ψαχνεις θα το βρεις οπου βαζεις τα στοιχεια σου, βαρος - ηλικια -δραστηριοτητα κ σου δινει το ποσες θερμιδες χρειαζεσαι την ημερα για να διατηρησεις η για να χασεις βαρος, αναγκες σε πρωτεινες -βιταμινες-μεταλλα- ιχνοστοιχεια, ακομα κ τους δεικτες μαζας, παλμους κ πολλα αλλα ,με πινακες για την κατασταση που εισαι κ φυσ.τιμες..σε μενα, που ειμαι 47 χρ, 1.70 υψος, με μικρη δραστηριοτητα, νοικοκυρα οντας, μου δινει 1980 με 2000 θερμιδες, αλλα με δεικτη μαζας σωματος υπερβαρου τοτε, προσπαθω να κρατιεμαι σε χαμηλοτερα ορια θερμιδων, μεχρι 1800 κ με περπατημα καθημερινο κ σε 4 μηνες ειμαι 12.5 κιλα μειον κ θεαματικα λιγοτερο ογκο, εχω "λιωσει" οπως λεν οι δικοι μου.. ξεφουσκωσα λεν, τα ρουχαλακια μου, που ειναι σαν "αδεια τσουβαλακια". Το καλυτερο βεβαια ειναι πως εχασα το "εμποδιο" να βλεπω τα ποδαρακια μου, το "προσον" που ειχα αποκτησει για να κανω τον Αι-Βασιλη καθε χριστουγεννα.. αλλος θα παρει το ρολο φετος κ ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο!!
Για το ερωτημα σου λοιπον παντα φροντιζουμε ναχουμε το νου μας στην υπερκαταναλωση, το πολυ κανει κακο, παντα κ παντου.. Τυχαιο ειναι νομιζεις οτι ολοι εμεις βρεθηκαμε εδω, κ οι υπολοιποι πλην λιγων εξαιρεσεων ψαχνονται με διατροφολογους κ "αλλες" διαιτες για να ερθουν στα ισα τους? Το κακο ειναι για τους υπολοιπους οτι στερουνται, λιμοκτονουν κ παραιτουνται η μολις φτασουν τους στοχους κ αν, ξαναγυριζουν στις παληες συνηθειες με τα γνωστα αποτελεσματα, χωρις το συνεχες της δικης μας διατροφης, το χορτατο, της μη στερησης, της οργανωσης κ της υποστηριξης που εχουμ ολοι εμεις εδω..
Καλη επιτυχια κ σε σενα...

Re: ειμαι καινουρια βοηθεια!!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10489

• olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κοριτσια και αγόρια πολύ καλημέρα σας΅!!!!!!! σήμερα ξανάνιωσα! ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα μείον 2.2 κιλά σε 10 βδομαδες της διατροφής!!! Δεν έχω πεινάσει, δεν έχω στερηθεί, τρώω όλα όσα επιτρέπονται και κάθε φορά που πεινάω τρώω ότι ώρα κ αν είναι. Οι θερμίδες μου είναι γύρω στις 1500 με τις οποίες δεν πεινάω. ΝΑ ρωτησω κατι... πρέπει να μείνω στην Α φάση μέχρι να χάσω το 1/2 των κιλών που θέλω??? Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση! Ευχαριστω Ατκινς!!! Γιουχουχουχουουουουουουουουουου!!! dance nce dance nce dance nce clap ap clap ap clap ap

Re: ειμαι καινουρια βοηθεια!!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10491

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
βρε παιδι μου σε 10 ημερες υποθετω θα θελες να γραψεις??? πολυ καλα τα πας λοιπον συνεχισε! θα κρατησεις την πρωτη φαση μεχρι να χασεις τα 2/3 των κιλων σου, δλδ οταν θα εισαι περιπου 3-5 κιλακια κοντα στο βαρος σου κι επειτα θα αρχισεις να αλλαζεις φασεις!!! goodluck odluck

Re: ειμαι καινουρια βοηθεια!!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10492

• olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
θεεεεεενκς!!!!!!!!!!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.191 δευτερόλεπτα

Syndication