Κορίτσια εγώ σε αλκαλικές μόνο τις μπαταρίες ξέρω.
Σαν τις διατροφές με βάση την ομάδα αίματος και άλλα τέτοια μου φαίνεται αυτή. Btw ποτέ μην εμπιστεύεστε για πληροφόρηση ιστοσελίδες που πάνε να σας πουλήσουν κάτι. Πίσω από το συγκεκριμένο σάιτ ειναι η herblife που δεν ξέρω αν κάνει δουλειά με τα προϊόντα της, το θέμα είναι ότι κάτι θέλει να σας πουλήσει. Είναι ένας από τους λόγους που δεν βάζουμε εδώ διαφημίσεις.
Τώρα με το θέμα της διατροφής και των αντιδράσεων υπάρχει πλέον ένα πιο δυνατό όπλο (και θα γίνει ακόμη πιο δυνατό όταν βρω χρόνο ή μου στείλετε μεταφρασμένες έρευνες). Αν σου πει κανείς τίποτα περί διατροφής του απαντάς.
"Η δική σου διατροφή θεραπεύει τον καρκίνο; Την φωτοευαισθησία; Τον αυτισμό; Την κατάθλιψη;"
Είναι βαριές κουβέντες, αλλά αληθινές. Και κάνουν ακόμη και τους πιο άπιστους να σταματήσουν να μιλάνε. Αν θες κάτι πιο ελαφρύ τους λες κάτι σε στυλ.
"Έκανα εξετάσεις και με δείχνουν 20 (αν πχ είσαι 30). Εσένα οι εξετάσεις σου πόσων χρονών σε δείχνουν;"
Θέλει κάτι έξυπνο κοινώς. Τα περί δίαιτας κλπ δεν πιάνουν. Μόνο που κοίτα να έχεις πειστεί εσύ πρώτα.